Ensiluminen aamukävely

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Minun piti kirjoittaa ensilumesta jo edellisen päivän aikana, jolloin se oli Jyväskylässä ajankohtainen. Perheeseen (omaan sekä siihen jossa kasvoin) liittyvien kiireiden takia kirjoittaminen kuitenkin venyi ja venyi. Samapa tuo…

Viime yönä neljän aikaan kävin keittiössä juomassa tuoremehua ja katsoin ulos ikkunasta. Luntahan siellä satoi. Isoja hiutaleita. Se oli huikea näky. Oli jotenkin melankolisen ihana fiilis sitä katsellessa. Kuin taivas olisi itkenyt, lunta. Omituista. Otin saman tien matkapuhelimellani kuvan, lähetin sen Twitpiciin ja Tweettasin tilapäivityksen ”Jyväskylässä sataa isoja lumihiutaleita! http://twitpic.com/2wuzi9 #ensilumi”. Tulipa ensilumi tänä vuonna ajoissa.

Kuva ensilumen päällystämistä lehdistä

Aamulla väsytti rankasti, mutta keräsin itseni ja lähdimme koko porukalla ulos. Lunta oli satanut ilmeisesti koko yön, sillä sitä oli paljon! Kävelimme rauhassa Mansikkapuistoon, samalla kun lunta yhä hereästi tuprutti. Lotta etenkin nautti lumesta täysin rinnoin.

Tyttäreni Lotta iloisena lumihangessa

Talvivaatteet herätettiin talviunilta ja palautin vähän vuosien vanhaa tyyliäni. Myttäsin tukkani pipon sisään ja laitoin lämpimän talvitakin päälleni. Lopputulos:

Kuva minusta talvivaatteissa

Täytyy sanoa että mukava aamukävely, eikä edes väsyttänyt niin paljon kuin odotin. Kauaa emme jaksaneet hyisessä lumessa temmeltää, varsinkin kun unohdin lapaset kotiin. Mansikkapuiston perhekahvilassa on onneksi sisätilat käytössä.

Kotimatkalla otin lisää kuvia ja tässä hieman kuvasatoa:

Koko perhe
Koko lössi.

Veera ja Lotta
Veera ja Lotta.

Minä ja Lotta
Lotta ja isi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Mansikkapuistossa ulkoilua | Pikkuisen oma päiväkirja

    […] tiistaista kuulumisia omaan blogiini, mutta unohdin Pikkuisen blogin tyystiin… tyhmä iskä. Tarkoitus oli kirjoittaa tänne […]