Elokuvantäyteisiä päiviä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Siskoni sai lapsen eikä ole kiireiden takia kerennyt käyttää Finnkinon joululippuja, joten hän lähetti liput minulle (kiitos). Eilen vietettiin tekijänoikeuspäivää, jonka kunniaksi Finnkino jakeli etukuponkeja joilla saa kaksi lippua yhden hinnalla (anteeksi kun en kertonut, mutta tajusin itsekin hakea vasta illempana). Menen siis leffaan tänään ja ensi viikolla.

  • Tänään: Superhero Movie (imdb)
  • Maanantaina tai tiistaina: P.S. I Love You (imdb), Street Kings (imdb) tai The Eye (imdb)

Jos joku teistä lukijoista on nähnyt jonkun kyseisistä elokuvista, voisitte laittaa muutamalla lauseella kommenttia jotta tiedän mitä odottaa. Kiitos.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Yksi Jätkä

    Kävin tosiaan katsomassa PS I Love Youn… Arvostelukin löytyy blogistani.

  2. rolle

    Luin arvostelusi vasta nyt, vaikka törmäsin siihen aiemminkin. Kuulostaa ihan hyvältä, mutta voi olla että itken taas itseni kuiviin jos sen menen katsomaan :-D Saa nähdä.