Otin itseäni korvasta kiinni

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Ahistuin eilen ja tein itselleni aikataulut, joita aion noudattaa. Tämä päivä on mennyt loistavasti ilman stressiä opinnoista. En jää jälkeen, lukio ei kaadu päälle ja elämä hymyilee. Myös vapaa-aika tuntuu vapaa-ajalta. Joskus pitää rutinoitua työhönkin, vaikka vaikeaahan se on kun on elänyt viimeiset kolme vuotta viihteellä.

 • 6.00– herääminen (torkkumahdollisuus vähintään 15min)
 • 6.15– repun pakkaaminen, vaatteiden valitseminen
 • 6.30– suihku (mahd. myös sauna), runsas aamupala
 • 7.00– kouluun
 • 16.00– opiskelua
 • 19.00– vapaa-ajalle
 • 22.30– nukkumaan (+suihku/sauna fiiliksestä riippuen)

Opiskelen joka päivä heti kun pääsen koulusta (16-19). Jos jotakin en osaa, opettelen tai kysyn opettajalta. Osasin vihdoinkin suuttua itselleni ja vanhalle asenteelleni. Aion mennä tehdä parhaani ja puurtaa viimeisen vuoden kunnialla läpi. Valitettavasti tämä vaikuttaa myös hieman blogiini ja merkintöjen pituuteen. Ja aloitin uuden tv-sarjan. Et arvaa. Näistä aiheista lisää viikonloppuna.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

 1. Joni

  Melko tiukka aikataulu ;P

  Noin vähäinen vapaa-aika ei kyllä riitä monelle ;O

 2. taddels

  ei niin vois vähän tehä vaihtelevaa vapaa aikaa kuulostat freaking 1st to 5th graderiltä