Ei kesää ilman sadetta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Karkeasti sanottuna tämä viikko meni vettä sataessa tai taivas pilvessä. Tänään paistoi ensimmäisen kerran kunnolla ja kun tarkemmin ajattelee, kesällä kuuluu paistaa, ei sataa koko ajan, vaikka sateella onkin mukavaa. Ei vain voi skeitata tai chillailla ulkona lämmössä. Tänään oli juuri sopiva sää, mutta lämpimäkin olisi saanut olla. Toisaalta ei voi ajatella kesää ilman sadetta, koska lämpöhän tekee sadetta. Lämpö nostaa vesihöyryä, haihduttaa ja kerää vettä pilviin, joten kesä ei voi olla täysin sateeton. Suosimani kesäsää olisikin todella kuuma, mutta erittäin tuulinen.

Takaisin internet-maailmaan. Mietin juuri että pitäisikö vaihtaa wordpressiin, siitä kun on tullut blogihitti kotisivuilla. Mutta päätin vielä harkita, koska en haluaisi aloittaa alusta, enkä myöskään linkittää vanhaan cutenewsiin, sillä haluan kaikki kirjoittamani viestit uuteen blogisoftaan, wordpressiin, mikä voisi olla hieman hankalaa. Mutta voisihan sitä kokeilla, joskus. Tällä hetkellä ajatus wordpressiin siirtymisestä tuntuu raskaalta. Onhan nyt sentään kesä. Kesällä rentoudutaan.

Rollewebiin ei ole tullut päivityksiä, ehkä sen takia, että nyt on kesä. Luonnollisesti en ole jaksanut tehdä mitään isoja päivityksiä kesällä, sillä kesällä on ihan muut mielessä. Foorumi tosin on kukoistanut, sillä uusia käyttäjiä on rekisteröitynyt ihan mukavasti. Ja keskusteluakin on syntynyt. Irkki tosin kaipaisi vieläkin lisää irkkaajia tai idlaajia. Minusta vähän tuntuu, että moni ei edes tiennyt että rollewebillä on irc-kanava. Eli kaikki quakenetille kanavalle irkkaamaan, jookos?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä