Dataa raittiissa ulkoilmassa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Rupesi vähän ahdistamaan sisälläolo, joten lähdettiin koko perheen kanssa ulos – vaikka satoi. Pidän sateessa olemisesta, en niinkään sateen katselemisesta sisältä. Sateella ilma on jotenkin puhtaampaa ja raikkaampaa. Käveltiin rauhassa Shell Veturille ostamaan limonadia ja ahdistus alkoi pikku hiljaa väistyä kun juteltiin ja hengitettiin raitista ilmaa.

Vauva nukkui vaunuilun ajan, mutta heti kun tultiin kotiin niin mokoma heräsi. Hirveät silmäkuopat tytöllä ja jotenkin levoton ollut tänään – valvonut ennätyksellisesti jopa 12 tuntia putkeen. Pieni toive mielessä että tyttö nukkuisi yönsä suhteellisen hyvin.

Matkalla asensin Twitterin mobiili-client Tweeblestä uusimman version puhelimeeni ja samalla etsin toimivaa ratkaisua mobiilibloggaamiseen. WordMobi ja Scribble(kö) ovat ihan hyviä, mutta etsisin jotain vielä simppelimpää, jolla saisi helposti kuviakin liitettyä ilman turhia säätöjä. Nyt kotiin tultuani jatkan etsintöjä. Myös toimiva flickr -wp-plugin hakusessa. Päivityksiä odotellessa…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. tms_

    ”Pidän sateessa olemisesta, en niinkään sateen katselemisesta sisältä.”

    Ja sateen jälkeinen kesän tuoksu on jotain aivan sanoinkuvaamattoman upeaa.

  2. rolle

    Todellakin! Semmoinen raikas ruohon ja ilman tuoksu. Ah!