Comprensión oral níºmero uno

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Heräsin tänään kello 5, mutta siirsin herätystä eteenpäin tunnilla (kuten tavallista). Minulla on tapana laittaa herätys hervottoman aikaisin, jotta jaksan sitten nousta kolmannella herätyskerralla. Joskus nousen ensimmäisellä herätyskerralla viiden aikoihin, mutta se on aika harvinaista. Tänään olin piittaamatta herätyksestä ja nukuin vähän liian myöhään. Minun olisi pitänyt lähteä espanjan kuunteluun (kurssi EB07, jonka siis käyn itsenäisenä) 8:15 lähtevällä bussilla, jolla oisin saattanut myöhästyäkin. Katos kun en älynnyt tarkistaa mitä opettaja tarkoitti ”toisella tunnilla kuuntelu”, sillä opinto-oppaassa lukee että tunnit 1 ja 2 ovat 8:00-9:30. Eli perillä olisi pitänyt olla 8:45? Muistakaa, jätin matematiikan opiskelun. Oli sitten kyse kellonajoista tai karkkipussin jakamisesta niin numerot pyörii minulla päässä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä