Burn in hell

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään nukun. Heti kun pääsen kotiin. Toisaalta, sama ajatus oli eilenkin, en vain malttanut mennä nukkumaan. Katsoin pari jaksoa TV-sarjoja ja Johnny Deppin Secret Windowin, josta aion kirjoittaa arvostelun. By the way, arvosteluja on jäänyt kirjoittamatta aika iso lista. Olen esim. joululoman aikana katsonut niin monta leffaa etten edes muista. Njoo, tänään on ranskalaisten tervetuliaisjuhla koulun salissa. Minulla on hyppytunti, joten en tiedä menenkö. Menin nukkumaan vasta tiistain puolella, jokus yhden aikoihin. Jaa miksikö? koska ei tullut uni silmään. Nukuin ehkä neljä tuntia ja siltä tuntuukin. Heräsin kuudelta ja kävin suihkussa ja poltin uuden RW:n täyteen musiikkia, jota kuuntelen juuri nyt. Levylle tuli kaikkea sekalaista, mm. Sonata Arcticaa, Evanescenseä (ei ikinä mene oikein), Sum 41, Maroon 5 ja Nigthwishiä ja jotain muuta kakkaa. Ainoa mikä ärsyttää on se, että satuin pistämään levylle Nightwishin Kinslayerin live-version.

Ai että tää Dream Thieves on hyvä biisi, kuuluu tällä hetkellä ehdottomasti parhaimmistooni. Nyt mulla on Sonata Arctican kaikki levyt, ihanaa. Musiikkimakuni on hieman vaihdellut vuosien mittaan. Ala-asteella kuuntelin pelkkää konemusaa ja rokkia, ylä-aste meni lähinnä trancen kuuntelemiseen ja lukio taitaakin mennä sitten sonatan ja metallin parissa.

What makes you think you won’t burn in Hell?
You see a life but not mine
Read me a line from your torture guide
Download new lies on your scythe

<3

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä