Ärsykkeitä on liikaa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Ärsyttävä olo. Ei masenna, mutta ärsyttää. Opiskelu. Asuntoprojekti. Elämä. Minä. Kontaktit. Kaikki.

Ärsytys ja masennus alkaa siitä kun en koskaan jaksa mitään! En jaksa opiskella! En jaksa enkä viitsi. Minun pitäisi osata asettaa itselleni tavotteita, mutta jostain syystä en vain kykene siihen. Asuntoprojekti ei suju. Rollewebin FTP-yhteys lakkasi toimimasta, en voi päivittää erästä tärkeää lisäosaa, enkä voi vuodattaa sellaista mitä en halua kaikkien lukevan.

Aloitin uuden yliluonnollisen tv-sarjan seuraamisen. Supernatural. Aika pimeä, mutta ihan hyvää vaihtelua. Tällä hetkellä en eläisi ilman sarjoja tai elokuvia.

iPod ei ole vieläkään tullut. Olen ollut jo yli viikon ilman jokapäiväistä musiikkia. Sellaiset ihmiset ovat siis väärässä jotka väittävät että ainainen raskaan musiikin kuuntelu edesauttaa agressioita masennusta tai ärsytystä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. taddels

    ethän nää kato telkkuu… vai otkoo ladannut… mitä niille HAPPY TREE FRIENDSEILLE MUUTEN TAPAHTU?`täältä sun sivuilta’