Apple rahastaa taas

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Ha ha! Apple yrittää edelleen kaupitella kaiuttimia ja iPod hifiä joka paikassa. En voi kuin pyöritellä päätäni kun sähköpostiin ilmestyy iPodin kuukausittainen uutuus-newsletter otsikolla ”Herää iPodin säestyksellä”. Mitään uutta? Olen herännyt iPodin säestyksellä jo pitkän tovin. Katsos kun tosimies omistaa 20 senttimetrin pituisen johdon, jossa toisessa päässä eräänlainen paksumpi plugi (ja 100 muuta johtoa), jolla iPodin saa yhdistettyä kätevästi stereoihin tai vahvistimeen – ainakin niihin joissa on input-reikä. Ja sitten ne kuulokkeet:

Kotiin tai matkalle – ääntä eristäviä ja ääntä vaimentavia kuulokkeita ja nappikuulokkeita iPodia varten.

KOSSilta samanlaiset elinikäisellä takuulla. Olen vaihtanut jo kerran kun johto rispaantui. Gigantista saat uuden paketin aina kun tulee jotain pikkuvikaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Ressu

  Tuliko ipodis vielä perille? Onko ehjänä? Vai onko tämä nyt sitä vihaa applea kohtaan, kun eivät antaneetkaan uutta tilalle? =)
  Itse lähinnä naureskelen noille applen mainoksille.

 2. rolle

  Ai niin! Unohdin kertoa siitä. Kyllä se oli ehjä. Olivat asentaneet uusimmat firmware-päivitykset.

 3. squar

  Sieltä Apple Store accos asetuksista on mahdollista kieltää nuo mainokset. :)

 4. rolle

  Tiedän. En minä niitä halua kieltää, koska niitä on niin hauska lukea.