Aamuväsymys

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään heräsin väsyneimpänä. Pistin tavalliseen tapaan veden kiehumaan ja avasin tietokoneeni. Kun olin lopettanut kymmenen minuutin istuntoni, menin keittiöön ja huomasin että velipoika oli juonu loput cappucinot. Vähänkö meni järki, sillä sitä jos mitä olisin tarvinnut tavallista väsyneempään aamuuni. Onneksi minulla on armelias äiti, joka antoi minulle energiajuomaan rahaa, jotta pysyisin pystyssä tämän päivän. Nyt sitten istun taas vaihteeksi täällä koulun tietokoneluokassa kirjoittelemassa energy.drinkin voimalla. Ulkona oli kylmä tänään ja itseasiassa minulla on nytkin kylmä, kun joku on avannut ikkunan. Buah, kitaratunnit tänään koulun jälkeen. 12:20|Tahkosin koko ruokavälitunnin lieroa koulun lähiverkkoon tehdyssä serverissä. Liero Xtreme on muuten yllättävän hyvää ajanviettoa, ajantappoa suorastaan.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä