Aamuheräämisen etiketti

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Edelleenkin paras tapa herätä on suorittaa seuraavia asioita seuraavassa järjestyksessä:

 1. Aikainen herääminenkello soi 5:45, ylös ilman viivyttelyä
 2. Pirteytysvenytyssemmoinen mitä kissat tapaa tehdä
 3. Suihku
 4. Saunatunti aikaa olla löylyissä
 5. Kahvimust. Ainakin maanantaisin.
 6. Tietokoneauki vaan.
 7. iPodkäy kuolema jos ei ole mukana lähtiessä

Suoritin jo kaikki välttämättömät. Kylpytakki päällä tietokoneen ääressä kahvia kitaten. Vielä noin 40 minuuttia rentoilua. Ihanaa huomenta!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

9 kommenttia

 1. squar

  Itelle riittää tunti ennen koulun alkua. Eli tänään tossa seittemän maissa, ehkä vähän yli. Heti ku on noussu sängystä niin suihkuun ja sen jälkeen koneelle. :)

 2. MrRessu

  45min ennen koulunalkua. 15-30min menee suihkussa, sitten mahd. kone ja waret päälle, ipodi taskuun jotain suuhun ja menoks.

 3. Marko Tarvainen

  Kaikki muu uppoaa ihan hyvin, mutta en tajua tuota saunaa heti aamusta. Tiedän toki muitakin ihmisiä jotka käyvät aamusta saunaan, en vain tajua. :)

 4. MrRessu

  Saunaanhan nukahtaa aamusta. :|

 5. taddels

  hullua puuhaa…

 6. rolle

  Minua huvittaa ihmiset joita ihmetyttää aamusauna. Sauna aamuisin rentouttaa, herättää ja valmistaa tulevaan päivään.

 7. rolle

  Mietinkin että rupeat ihmettelemään. Se juju on siinä että saunassa heitetään löylyä kiukaalle. Kyllä siinä herää kun iho rupeaa kipristymään aamusella :-)

 8. abbe

  Joo, tuo aamusauna on aika ”wierd” :P kut kukin omalla tavalla :P Itse tarvitsen 45 – 60 minuuttia aamuisin. Herätys > ruoka > suihku > valmis. = )