Aamu ja herääminen (taas)

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Böh. Huomasin juuri että olen liian monesti aloittanut kirjoittamaan heräämisestä. Tai no… onhan se kyllä luonnollisinta, sillä herääminenhän on ensimmäinen asia aamussa mistä voi kirjoittaa. Tänäänkään en olisi jaksanut nousta. Yllättävää. Näin unta että minulla oli lentävä auto, joka oli puolet Toyota Corollan näköinen ja toiselta puolelta semmoinen luksus hieno, en muista nyt merkkiä (mutta olen nähnyt kuitenkin jossakin). Me ajeltiin sillä normaalisti kun ei haluttu herättää huomiota. Sitä ennen toki oltiin lennelty verhottuna (semmonen näkymättömyys päällä). Autossa ajoi kaverini J-P, joka täyttää kohta 18, mutta sen lisäksi autossa oli muistaakseni Juuso ja Joonatan ja jotain muita tyyppejä. Ne jätti mut sitten jostain syystä tien toiseen päähän ja lähti ajelee. Juoksin sit takasin autoon kun ne pysähty vähän matkan päähän ja sit tuli Rantamaulan Sami vastaan. Se sano että se oli menossa Mikalle lounaalle kun Mika on tehnyt kuulemma maailman parasta pizzaa (Mikako kokkaa??!) ja kysy oltaisko mekin tulossa. Olin just vastaamassa myönteisesti kun mahanikin kurni siihen malliin (oikeastikin), mutta sitten auton hälytys meni päälle. Vähän ajan päästä tajusin että se oli herätyskello.

Ärsyttää niin mielettömästi kun nään harvoin unia. Ois tehny mieli jatkaa unta, jatkaa levollista nukkumista. Tänään on taas sitä espanjaa. Eilen ei löydetty luokkaa Voionmaalta Arin kanssa kun taidettiin tulla myöhässä ja sit meille tuli joku ihme sekaannus ja oltiin ihan sekasin. Kävin tänään kysymässä ranskan opettajaltani (joka opettaa myös espanjaa omassa koulussa) että onko siellä Voionmaalla tunnit ja onko Cynkkarin ryhmä täysi. Oma ryhmä ei ollut täysi, joten taidan mennä siihen sitten tänään, jos saan Arin suostumaan. Toisessa tapauksessa eilinen tapaus ehkä toistuu, tai sitten ei.

Tulipas harvinaisen paljon tekstiä aamuksi. Join äsken tuplacappucinot, mutta nyt tuntuu siltä että pitäisi juoda toinen samanlainen. En kyllä ehdi kun linja-auto lähtee parin minuutin päästä, mutta kuitenkin. Tasku on täynnä rahaa (kerrankin), mutta ne menevät koulukirjoihin tai oikeastaan koulukirjaan, sillä ostan ruotsin kirjan. Ranskan kirjan ostin jo viime jaksossa ja espanjan kirjat kestävät koko vuoden. Historian kirja on semmoinen missä on kaksi kurssia samassa. Mutta nyt on pakko mennä etten myöhästy. Hyvää alkavaa päivää kaikille.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä