Yksi toukokuinen päivä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Tänään on ollut jälleen lamauttavan väsymyksen päivä. Otin kahden tunnin päiväunet mutta väsymys ei lähtenyt. Ehkä pääsen väsymyksestä eroon ajan mittaan. Tänään kävin Veeran kanssa hoitamassa asiat kuntoon sossun kanssa. Mukana oli tulkki, jotta kommunikointi olisi helpompaa. Tulkki oli oikein kiva. Käytiin kaikki mahdolliset raha-asiat läpi ja varmistin myös oman selviämiseni jos en vaikka saisikaan opiskelupaikkaa. Kysyin samalla siltä toiselta tulkilta viittomakielen kursseista. Syksyllä alkaa, jipii.

Muutto edessä isompaan kämppään viikon sisään. Uusi kämppähän on hulppeat 56 neliötä ja sijaitsee kauppakadulla McDonaldsin vieressä. Sopimus on tehty reilun vuoden ajaksi ja sitä voi siitä jatkaa sitten. Nyt on oikein hyvä olo, väsymyskin pikku hiljaa väistymässä. Ulkona oli tänään mahtava sää ja oli kiva käydä kävelemässä. Kesä siis tulee ehkä sittenkin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä