We are the winners!

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

”We are the winners of eurovision…”, liettualaisten biisi soi vieläkin päässä! Tämän asian voi jakaa hillitysti kolmeen (tai useampaan) mielipiteeseen:

  1. Maailmankirjat ovat sekaisin
  2. Lordi todella on loistava suomalainen hardrock-yhtye
  3. Tässä nähtiin kuinka pelleilyä euroviisut voivat olla?

Itse edustan näistä kolmesta eniten mielipidettä numero 2, vaikka Lordi ei kuulukaan lempibändeihini. Aluksi ärsytti kun Suomi meni kössimään Tsekkiä vastaan MM-Jääkiekossa, mutta illalla oli tunnelma ja fiilikset katossa kun Lordi esiintyi ja vei voiton kotiin

Olo on vieläkin ihan käsittämätön! Ajatelkaa, pyöreästi koko Eurooppa äänesti meitä! Lopullinen pistelukema oli aivan huikea! Tämä on selvää kauraa Suomen itsetunnolle! On se vaan niin mahtavaa kun Suomi menestyy maailmalla! Nyt olen sanaton. Lordin sivut on tukossa! HA!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä