Wake up and follow me

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Hoh. Nukuin kahteen. Taitaa olla ennätys kahteen viikkoon. Piti lopettaa odottaminen ja rikkoa tämä ”hiljaisuus”, koska kukaan ei enää tukenut kouluamme lisäämällä nimensä adressiin. Noh, sainhan jopa 10 nimeä. Pitäisi lopettaa tämä optimistinen sarkastisuus, ainakin näissä entryissä. Miksiköhän ihmeessä edes olin pari päivää kirjoittamatta? Ei se sovi minun tyyliini, sillä tykkään kirjoittaa, AINA. Sain mieltä nostattavia kehuja vieraskirjaani, jotka takasivat hyvän viikonlopun. Nyt istun ilman sukkia tietokoneella kun aurinko paistaa ikkunasta sisään, ei kuitenkaan näyttöön asti. Muutenhan en näkisi kirjoittaa. Btw, tämän entryn otsikko on Donnie Darkosta.

Anteeksi jos menee taas liikaa oman elämän keskeiseksi löpertelyksi, mutta sille ei mahda mitään kun ei ole mitään muutakaan ajankohtaista kirjoitettavaa. Perjantaina tulin kotiin normaalisti koulun jälkeen kolmelta. Ostin karkkia ja 2 Energy Drinkiä koulussa, joiden ansiosta olin koulussa pirteä, mutta kotiin päästyäni superväsynyt. En tehnyt mitään ihmeellistä, paitsi illalla katsoin pari leffaa; smallvillen uusimman jakson ja Anchormanin. Lauantaina nukuin johonkin kahteentoista, tein sitä samaa ja siivosin huonetta samalla kun musiikki soi koneella. Soitin myös jonkin verran kitaraa ja mallailin uusia biisejä taas korvakuulolta. Pitäisi kyllä keksiä jotain muutakin harrastusta. Elämä menee vähän yksitoikkoisesti joskus: tietokone > soitan kitaraa > tietokone > syön > nukun > soitan kitaraa.

Tämä viikko oli harvinaisen kylmä kevääksi, mutta onneksi viikonlopuksi alkoi lämmetä. Ulkona en ole paljon käynyt jos ei lasketa koulusta-kotiin matkat tai kauppareissut. Odotan innolla kesää, sillä paljon hubaa on luvassa. Odotuksen takia laitoin tuohon sivuun ”kesälaskurin” mikä ilmoittaa montako päivää, tuntia ja minuuttia on kesään. Kesälaskurin lisäksi laitoin joitakin muitakin laskureita ja mm. kyselyn johon ihmiset ovatkin jo vastanneet. Itse vastasin ”Energy Drink”, koska juon sitä nykyään niin usein.

Nyt loppui taas ajatukset, enkä käsitä miksi minun sekin piti ilmoittaa. Jos loppuu ajatukset niin kaiken järjen mukaan kirjoittaminen loppuu siihen, mutta minkäs sille mahtaa kun tykkää kirjoittaa niin tykkää myös jauhaa välillä sellaista missä ei ole mitään kiinnostavaa. On hankalaa kertoa kaikki kahden päivän ajalta, sillä ihmisen lyhytmuisti on sitä mitä on. Siirryin winampista mediaplayeriin, johon latasin iTunes skinin ja nyt sitten innostuin iTunesista, koska windowsin ulkoasuni on kokonaan Macintoshia. Olen hommannut Macintosh -windows themen, virustorjunta skinin, winamp skinin, mediaplayer skinin ja jopa messenger skinin. No joo. Toivottavasti tässä tuli pääosin kaikki.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä