Viikonlopun nopeus

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Meni se viikonloppu sittenkin liian nopeasti. Eilisen päivän vietin kotona Smallvillen ja Sonata Arctican parissa. Aamulla nukuin ihanasti puoli yhdeksään, kerrankin alkaa kymmeneltä koulu. Ehdin käydä suihkussa ja polttaa musiikkia jota kuuntelen nyt. Levyllä on mm. Sonata Arcticaa, Stratovariusta ja Nightwishiä, toisinsanoen parasta suomalaista (proge-)metallia. Älkää välittäkö jos en osaa genrettää, mutta jotain sellaista se on. Nyt minulla on kaksi tuntia englantia, enkä ole varma olenko tehnyt läksyjä… kouluelämä alkaa, sellaista se vain on. Pitäisi kohta ruveta kipittämään tunnille.

Rollewebiin ei tule oikeastaan mitään ihmeellistä tänään. Ulkoasu olisi muuten lähes valmis, ellen olisi sekoillut taustagradientin kanssa, pilkkominen pitää tehdä uudelleen, tälläkertaa läpinäkyvästi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä