Viikonlopun muistoja

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Nyt muistankin. Tämähän toimii enemmänkin omana nettipäiväkirjana. Aamupäivällä yritin kirjoittaa jostakin muusta kuin itsestäni. Yritin kirjoittaa aiheesta, en jokapäiväisestä tylsästä elämästäni, ks. edellinen viesti. Tänään oli vain sellainen ongelma, että ei yksinkertaisesti ajatus kulkenut siihen malliin, että olisi saanut jotain järkevää tekstiä aikaiseksi. Olen väsynyt (yllätys).

Perjantaina oli lyhyt koulupäivä. Pääsin jo yhdeltä koulusta. Kun tulin koulusta, haukkasin jotain (kirjaimellisesti haukkasin, en syönyt) ja istahdin tietokoneen ääreen. Velipojat koputtelivat kolmen jälkeen koulusta, jolloin lähdin Juhanille. Vietettiin tavallista perjantai-iltaa. Lähdin yöbussilla kotiin ja nukuin maukkaat yöunet.

Lauantaina heräsin yhdentoista ja kahdentoista välissä. Päivä vierähti nopeasti iltaan, koska heräsin vasta puolilta päivin. Menin kuudelta pikkuveljeni kanssa lenkille ja kävin matkalla Siwassa, jossa äitini oli töissä. Ostin karkkia. Soitin Juhanille ja muistin samalla että Veikko oli muuttanut Juhanin kämppään, kun Esa muutti töiden takia toisaalle. Päätin spontaanisti lähteä kaupunkiin seuraavalla bussilla.

Kahdentoista jälkeen käytiin ostamassa huoltsikalta Veikolle shampoota ja pari tölkkiä tehoa. Tunnin päästä käytiin hakemassa vielä Batteryt ja pari pussia Rainbown maukakkaita sipsejä. Ilta sujui niin mukavasti, että kellon viisarit menivät ympäri ja kohta oli jo aamuyö. Nenonen saapui joukkoon tummaan ja neljältä katsottiin Braveheart. ”Jäin Veikolle yöksi” ja nukuin kuin tukki, kunnes talven aamuaurinko (meinasin kirjoittaa aamun talviaurinko) paistoi silmiini avonaisesta ikkunasta.

Aamulla oli semmoinen outo ja huono fiilis kun en jaksanut mitään ja Juhani paskoi kaikesta. Lähdin neljältä päivällä käytyäni suihkussa (käytin yöllä ostamaamme shampoota, joka haisi tuoksui voimakkaalta appelsiinilta). Kotona minun piti lukea filosofian kokeisiin, mutta en jaksanut. Irkkasin vähän aikaa ja menin nukkumaan. Ja nyt on maanantai. Koulupäivä meni harvinaisen nopeasti sillä tänään on maanantai. Tulin kotiin ja luin filosofiaa. Nyt istun tietokoneella. Filosofiaa pitäisi lukea tiistaiksi eli huomiseksi ja ranskaa keskiviikoksi. Muita kokeita en saanut järjestettyä ennen matkaa (matkaa? en paljasta vielä mitään, hähää). Kuitti.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä