Viikonloppulaiskuutta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Viikonloppulaiskuus on koneella istumista. En ole oikein tehnyt muuta kuin päivittänyt, tai yrittänyt päivittää kotisivujani, tehdä webgalleriaa, lisätä uusia kuvia, surffailla enemmän tai vähemmän turhilla sivuilla tai kuunnellut musiikkia. Tein webgalleriaan parannuksia muuttamatta kuitenkaan ulkoasua. Tein koodiin niinsanotun anchor pointin, eli enää pienempiresoluutioisten ei tarvitse scrollata alas nähdäkseen koko kuvan ja tiedot. Ja tottakai lisäsin uudet kuvat. JAlbumin uusi versio herjasi jostain virheistä, joten asensin vanhan takaisin.

Vieraskirja bugaa, en tiedä syytä. Siis en ole tehnyt koodiin minkäänlaisia muutoksia, eikä siellä ole ollenkaan array_reverse tai edes alkukantaisempaa reverseä. Pitäisi kai lisätä sinne reverse-koodinpätkä. Täytyy katsoa miten se tuosta menee. Eli viestinne eivät näy vieraskirjan etusivulla, vaan ne menevät viimeiseksi! Muistakaa. Eli vieraskirja toimii, mutta viestinne eivät näy ensimmäisenä. Niin ja mitäs muuta. Ohhoh, olen kertonut tähän mennessä pelkästä tietokone-elämästäni. Eli siis joo…

Koulussa menee taas kohtalaisesti. Pitäisi kai joskus panostaa siihenkin, mutta ärsyttää koko kouluelämä nykyään. Uskonnon esitelmä oli perjantaina. Höpötin Pekan kanssa raamatun Jeremiasta. Pekka luki asiatekstit ja minä luin jonkun raamatunpaikan Juudaan tuhosta. Tekstin loppuvaiheessa olin aika paineessa, mutta kukaan ei huomannut. Eli koulussa menee ihan hyvin, vaikkakin vaihtelevasti. Äidinkielestä saan aina ysin ja liikunnasta kans, mutta muut aineet menevätkin kasia tai seiskaa. Heikoimmillani olen matikassa, kemiassa ja fysiikassa. Eniwei, tänään pitäisi: käydä suihkussa, syödä jotakin, katsoa pari elokuvaa, tehdä läksyt. Tämmöistä tälläkertaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä