Viikonloppu & fiilikset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Viikonloppu! Mahtava juttu on myös bussilakon loppuminen. Latasin/vaihdoin tänään bussikortin, tulin kotiin, soitin kitaraa, siivosin koko talon ja istahdin nyt tietokoneelle. Päivällä stressasin huomisesta työpäivästä, mutta nyt olen melko rento. En ajattele huomista, en ajattele huomista, en ajattele huomista… nyt on nyt ja tänään on tänään.

iTunes on rasittava ohjelma. Toivoisin että iPod olisi vähemmän iTunes-riippuvainen. Joka päivityksen jälkeen (ja satunnaisesti muutenkin) levyjen kannet ja videot pyyhkiytyvät pois iPodista, vaikka ne näkyvät iTunesissa. Joku ihme bugi. Akkukesto on myös liian lyhyt. Videota voi katsoa vain kaksi tuntia, musiikille tehoa riittää kahdeksitoista tunniksi. Akun lataaminen kestää noin 2-3 tuntia.

Nyt chillaan tietokoneen ääressä ja muokkailen kuvaamiani videoita. Velipoika tuo kohta kaupasta minulle limsapullon (Jaffa aprikoosi) ja karkkipussin. Sitten katsotaan elokuva, toivon mukaan. Parahinta iltaa sinullekin, lukijani.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä