Viikko neljäkymmentäneljä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Onpas ollut jälleen yllättävän kiireinen viikko, sen huomaa jo Rollemaan päivitystiheydestä. Töissä on mennyt paremmin kuin hyvin – vain yksi (1) oikeasti valittava asiakas – tietysti minulle, vaikka koko tapaus ei ollut oikeastaan syytäni. Se on se syytön harjoittelija aina, jolle on turvallista valittaa ja huutaa. Meinasin jo antaa tunkkinsa takaisin ja sanoa että tuolla asenteella saat korjata tietokoneesi ihan itse.

Aloitin töissä myös työlogin pitämisen, jotta pysyn hieman kärryillä asioista. Muistini on niin säälittävän lyhyt. Työloki helpottaa myös muita, sillä kun lopetan vuoroni puodin mennessä kiinni, he näkevät heti seuraavana aamuna mitä olen viimeksi tehnyt (tulen töihin vasta yhdeltätoista, jolloin putiikki on ehtinyt olla auki jo kaksi tuntia).

Tänään minulla kilahti lopullisesti työkoneeni hitauteen, joten päätin hieman päivittää sisuskaluja. Ensimmäinen testiemolevy oli rikki, joten laitettiin käytetty Asus P5Q. Kasasin sen ensin pöydälle, koska en jaksanut laittaa vielä siinä vaiheessa koppaan jos se ei olisi toiminutkaan. Hyvin lähti pyörimään pöydällä. Kun olin saanut koneen parsittua kasaan ja vietyä alakertaan huoltotiskilleni, käynnistäessä huusi Bad BIOS CMOS. Pitänee maanantaina päivittää bios…

Kotona menee myös ihan hyvin, vaikka rahan kanssa on ollut erittäin tiukkaa. Pitikin Kelan ruveta taas hankalaksi. Onneksi on ruokapankki ja äiti (♥). Tänään onkin sitten vuorossa rentoutuminen, sauna ja koti. Huomenna varmaankin Lotta ja mamma ovat keksineet jotain isin päänmenoksi, minulla on nimittäin syntymäpäivät sunnuntaina ensimmäinen päivä marraskuuta. Älkää vielä onnitelko, vasta sitten sunnuntaina kun kirjoitan synttäribloggauksen kuulumisineen. Siihen asti, hyvää viikonloppua!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Petri

    Kummelissa muuten kerrotaan irvileuka Matti Mielikäisen suulla, että mistä voi juontua sanonta ”pitäkää tunkkinne, perkele”. Tuo videoklippi ei sovellu lapsille, se kun on sen verran roisi ukkeli tuo MIelikäinen. :-)

  2. Osmo

    Onnittelut (tai suruvalittelut, miten vaan :D) vanhentumisen johdosta :)