Veikkauksen sivut uudistuivat

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Kiinnostaako saada reaaliaikainen ilmoitus uudesta tekstistä? Liity Rollen tekstit Telegram-ryhmään!

Tottakai!

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Siitä onkin aikaa kun viimeksi kirjoitin sivuarvosteluja. Veikkauksen sivut uudistuivat käsittääkseni viimeisen päivän sisällä ja täytyy sanoa että huonompaan suuntaan. Ovathan sivut tavallaan ”modernimmat”, mutta ulkoasussa on käytetty liikaa jättimäisiä kuvia, jotka tekevät selailukokemuksesta ahdistavan. Edes suurimmalla näytölläni (22 tuumaa) en näe sivulle mentäessä sisältöeluetta ollenkaan.

Kuvankaappaus Veikkauksen uusista sivuistaKuvankaappaus Veikkauksen vanhoista sivuista

Uusi ja vanha Veikkaus.fi

Onhan ulkoasu selkeä ja sitä näkee lukemaan vanhuksetkin. Nehän ne taitavat olla veikkauksen suurinta kävijäkuntaa. En ihan tahdo uskoa. Tykkään ulkoasussa footerista ja selkeydestä, mutta ne jäävätkin ainoaksi. En oikein osaa pukea mielipidettäni sanoiksi, mutta sivut ovat turhan ”mainostoimistomaiset”. Jokaisen sivun erillinen väritys tekee ulkoasusta jotenkin turhan irrallisen, mutta Lotto-sivu näyttää silti melko kivalta.

Kuvankaappaus Veikkauksen uusista sivuista

Kuvankaappaus Lotto-sivulta

Olisi nyt Veikkaus säästänyt sen vanhan hyvän minimalistisen leiskan niin suomalainen oikeasti olisi voittanut aina. Nykyisellä ulkoasulla voittoa ei tule ainakaan fiilisten puolesta. Yksinkertainen on kaunista. Jättimäisiin kuviin perustuva mainoskollaasi ei. Eipä kyllä tule käytyä sivuilla muutten kuin katsomassa lauantaiset lottorivit…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Pietari

  Piti testata heti uusia pelejä, eli bingoa ja sykettä. :) Varmasti moni jää koukkuun niihin. :(

 2. Gocom

  Edes suurimmalla näytölläni (22 tuumaa) en näe sivulle mentäessä sisältöeluetta ollenkaan.

  Ei se tuumakoko, vaan resoluutio ja pikselitiheys.

 3. rolle

  Äh, taasko pitää nysvätä pilkkua. Tiedät kyllä että tarkoitin lähinnä sitä että suurimmalla näytölläni on suurin resoluutio…