Väsynyttä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Huomenta! Olen nukkunut tällä viikolla todella huonosti, luulisin että yhteensä 20 tuntia. Eilen olisin mennyt nukkumaan heti koulupäivän päätyttyä, mutta oli niin paljon kaikkea tekemistä. Tulikin aika paha burnout. Olin siinä sitten kahdeksaan asti aivan maassa, en tehnyt mitään. Mutta sitten ryhdistäydyin ja tein läksyt ja kaikki muutkin hommat, paitsi kuvistyöt ja heti tuntui paremmalta, mutta sitten en jaksanut enää mitään. Pistin sitten elokuvan pyörimään ja kun olin katsonut sen niin menin nukkumaan.

Rollewebiin ei ole edelleenkään tulossa päivityksiä, sillä koulu menee harrastuksen edelle tälläkertaa. Buttoneita ei tule, arvosteluja ei tule, ainakaan vähään aikaan. Loput sivudesignit sain tehtyä loppuun. Kunpa tämä väsymys lähtisi tästä. Kävin tuossa pitkällä välitunnilla ostamassa pullon EDiä ja batteryä, niillä pitäisi virkistyä. Nojoo, mutta nyt lopettelen. Hyvää päivänjatkoa itse kullekiN!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä