Väsymystä vai veltostumista?

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Ei jaksa. Aamulla ei jaksa herätä ja päivällä ei jaksa kuin istua koneella. Tarkoitan että en jaksa muuta kuin istua koneella. Tai sitten vain tuntuu siltä. Kuitenkin… kirjoittaminen on jäänyt vähäiseksi sen takia, koska en ole yksinkertaisesti jaksanut kirjoittaa. Koeviikko on puolivälissä ja olen ainakin tähän mennessä ihan tyytyväinen. Ranskan koe meni ok, tai vähemmän ok, historian kokeeseen kirjoitin koko konseptin täyteen ja äidinkielen näytelmä meni ihan ok. Tänään olisi ollut periaatteessa vapaapäivä, mutta jouduin käymään koululla, koska piti viskasta se äidinkielen lopputyö maisteri Puustisen lokeroon. Aamun vietin musiikkia kuunnellessa ja Kummeli Kyllä Lähtee boxia katsellessa. Kummeli on muuten parasta viihdettä!

Aurinko paistaa ikkunasta sisään ja lämmittää kivasti selkää. Mulla on shortsit jalassa. Rento meininki. Taas uusia leffoja. Eilen katsoin Medusan verkon ja tänään aion katsoa taas jotain. Voisi lukea niihin ruotsin kokeisiinkin illalla. Söin äsken Classic Magnumin ja kaksi mandariini-vanilja yogurttia + omenapiirakkaa. Uusi layout rollemaa.fitiin edistyy, mutta hitaasti. Teen sitä silloin tällöin siinä sivussa, vähän tyyliin koulujuttuja koneella. Siinä oli kuulumiset, jaksakaa vielä, enää viisi metriä jääkaapille!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä