Väsymyksen mysteerisyys

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Nukkuisin niin mieluusti vielä pari tuntia tai enemmänkin. Viimeksi kun katsoin illalla kelloa, se näytti 2:30. Hirveätä tämä kesä-aikaan siirtyminen… siirtyy rytmikin tunnilla taaksepäin. Kökköä. Nukuin varmaan sitten loppujen lopuksi kolme tai neljä tuntia. Herätyskello soi kuudelta, mutta jaksoin nousta vasta puoli seitsemän. Tänään on taas EB02… tein jopa läksytkin jotenkin. Kirjoitin 70 sanan kirjoitelman ja kaikkea. En tiedä mitä tänään teen, voisi jopa lopettaa sen kaverilakon näin pääsiäisloman loppumisen kunniaksi ja alkaa tapaamaan kavereita. No, alkaahan koulu taas ja koulussahan niitä ihmisiä on. Ainakin EDin ostan koulun automaatista. Pesin eilen vessan tosisuperpuhtaaksi ja sain siitä 4e (1.5e bonusta!). Jaakko odottaa ”….c” serverillä. Ihme äijä, jaksanu nousta jonkun nettipelin takia. No joo, menen hakkaamaan sen sinne Jedi Outcastiin. Hyvää huomenta itse kullekin!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä