Vapauttava viikonloppu

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Wiiiiiiiiiiiiiikonloppu! Oikeesti ihanaa! Niin vapauttavaa, ei tarvitse ajatella koulua kahteen päivään. Parasta! Kaiken lisäksi domain on nyt maksettu ja kohta toiminnassa. Juon ediä ja syön uusia Pyramidi Mixejä. No oho, söinkin ne jo, pööh… reggagegggae, hirvee sananvääntelyfiilispiilisbiili. Ehkä se johtuu tästä viikonlopun alkamisesta. On niin hyvä olo. Kuudeksi lähden rutiininomaisesti toveri Juhanin luokse kestimään. Juhani sai kissan! Anteeksi kun juoruan, muttakun oli pakko. Kissat on niin ihania. Jejjejejejejeje, lefalefalefa. Eli aion katsoa leffoja koko viikonlopun. Viime yönä tuli pari uutta leffaa ja muutama on vielä odottamassa. Ainiin ja smallville season 1 on tullut kokonaan. Kymmenen jaksoa katsomatta! Ihanaa. Ihanaa!!! eeeeeeeeeeeHanaaa! Ihanaa. Ihanaa. Kertakaikkisen ihanaa. Täydellistä!

Kitaraa voisi soittaa kohta. Sekin on niin ihanaa nyt kun on fiilikset katossa! Tänään oli paras päivä kun ei ollut opoa kolmeen asti. Sen sijaan päästiin jo yhdeltä, eli oli vain viisi tuntia koulua. Sitten solmu avautui kaulani ympäriltä ja pääsin pakoon kotiin, jossa tietokone jo hurisi houkuttelevasti. Ggggh, edi paisuttaa rakkoa. Pitää mennä kohta kusemaan pissaa. Muuttelin hieman journalini ulkoasua kun niiiiin innosti tämä uutinen. PARASTA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä