Välissämme on valtameri

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

As I Lay Dying – An Ocean Between Us (2007)
Lättyarvostelut ovat jääneet hieman väliin, joten päätin korjata asian pienellä levyarviolla. As I Lay Dying on Killswitch Engagemainen kristillissävytteinen metalcorebändi Yhdysvaltojen San Diegosta. An Ocean Between Us on As I Lay Dyingin neljäs ja uusin kokopitkä albumi. Mielestäni An Ocean Between Us on As I Lay Dyingin ehdottomasti paras albumi. Levy alkaa Separation-introlla, joka on erittäin monipuolinen. Intro sisältää dual-kitaroita, hienoja riffejä ja rauhallisia instrumentaalisia melodioita.

Levy poikkeaa jotenkin AILD:n vanhemmista levyistä, sillä se tuntuu sisältävän paljon enemmän melodiaa, varsinkin kertosäkeissä. Kertosäkeet ovat tarttuvia ja rytmikkäitä jo ensimmäisestä kokonaisesta biisistä lähtien. Levyn nimikkokappale An Ocean Between Us on ehdoton lempparini. Pidän As I Lay Dyingistä jopa enemmän kuin Killswitch Engagesta. Suosittelen niille jotka eivät ole vielä kokeilleet. An Ocean Between Us on levyhyllyni yksi timanteista ja metalcore-genren johtavia bändejä.

 1. Separation
 2. Nothing Left
 3. An Ocean Between Us
 4. Within Destruction
 5. Forsaken
 6. Comfort Betrays
 7. I Never Wanted
 8. Bury Us All
 9. The Sound of Truth
 10. Departed
 11. Wrath Upon Ourselves
 12. This Is Who We Are

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

 1. tms_

  kiitos suosituksesta :) loistavaa settiä.