Unittelua

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

:llä tuotettu merkintä:

21 May ’09, 3.58am EEST PST

En yleensä (jostain kumman syystä) osaa nukkua samaan aikaan kuin tyttö, mutta joskus niinkin tuppaa käymään. Tämä kuva on otettu muutama päivä sitten, kun nukuimme päiväunia samaan aikaan ja vaimoni keksi näppästä kuvan.

En pidä siitä miltä näytän nukkuessani, mutta jotenkin tämä kuva on hieno – ja siksi päätinkin julkaista sen. Samanlaisia unikekoja taidetaan olla molemmat, mutta sehän on vain hyvästä.

Aion postailla jatkossa vähän enemmän valokuvia, kun tuntuu että nykyään on mennyt melko tekstilinjalla… jotenkin tekstiä on vain niin paljon helpompi suoltaa kuin kuvia.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. tms_

    ”Aion postailla jatkossa vähän enemmän valokuvia”

    Hienoo. Kuvat tuo mukavasti väriä, vaikka ei tekstisikään mitään väritöntä missään nimessä ole :)