Ulosmarssi Cygnaeuksen puolesta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään klo 12.30 1000 lukiolaista marssii Cygnaeus-lukion puolesta. Hassua, vaikka itse olen Cygnaeuslainen, en tiedä menenkö marssimaan kun pääsin jo koulusta. Ainakin käyn kotona, jos en jää sinne. Koulu alkoi kahdeksalta ja tänään – kuten tavallisesti torstaisin – olin väsynein. Torstai-aamut ovat väsyneimpiä, se on fakta. Kaksi tuntia uskontoa, kaksi tuntia maantietoa, hernekeittoa ja mansikkakiisseliä ja kaupungille. Opettajat tilasivat t-paidat, joissa lukee sarkastinen teksti: ”Jyväskylä, Uuden Aallonpohjan Kaupunki”. Ihan oikein tekivät. Kai nekin saavat jollain tavalla osoittaa mielipiteensä. Itseasiassa niiden pitäisi osoittaa mielipiteensä, mokomat kun eivät hyväksyneet edes ulosmarssia. Ainakaan jotkut. Mutta nyt on kaksi minuuttia aikaa bussiin. Se kököttää tuossa vapaudenkadun päässä. Pitäisi siis joutaa. Käyn kotona. Morjens!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä