Tyylitön merkkaustapa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tein sen! En mahtanut perfektionismilleni mitään. Merkkasin rollewebin sorsan uudestaan. Tälläkertaa ”oikeanlaisella” merkkaustavalla. Vaikka enhän tiedä onko tämäkään merkkaus oikeaa, sillä koodasin katsomatta mistään ohjeesta, tai toisesta lähteestä. Mutta katsopas nyt rollewebin etusivua ilman tyylejä! Ihanaa. Enää ette winetä nörtit! Olen ihan tyytyväinen itseeni, sillä uskoin jo, että en koskaan jaksa koodata rollewebiä uudestaan. Ei tarvinnut nähdä kuin vähän vaivaa sen eteen. Otsikkotageja ei ole laitettu vielä muille sivuille. Teenpä sen. Ja parantelen vielä muutenkin merkkausta. Navigaatiossa on ongelma. Miten saan kahdeksan eri kuvaa näkymään listassa tekstilinkkeinä ilman tyylejä ja kuvana hovereilla tyylejen kanssa? Yritän saada vielä koko sivuston järjestykseen ilman tyylejä. Älkää kritisoiko, mutta neuvokaa. Menee muuten fiilikset.

En vienytkään tänään sitä mopokorttihakemusta. Kuulin nimittäin sisäpiirin tietolähteeltä, että se maksaa 40 rahaa, jotka minulla toki oli mukana, mutta bussilippua varten. Ostin 30 päivän bussikortin odottelemaan mopokorttia. Äägh, nyt vasta muistin että minun piti ostaa se 30 matkan, eikä päivän. No, virheitä sattuu. Joku muu voi sitten käyttää sitä. Mopedini on siis Tunturi City. Ihan mukava peli. Maksiminopeus 45 km/h, mutta sehän se pitää ollakin. Viritetettyjä Tuntureita ei tueta! Tänään oli rento koulupäivä, kahdestatoista yhteen infoa ja lappusia reppu täyteen. Valinnat tehty, huomenna alkaa taas kello kymmenen. Eipä muuta tällä kertaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä