Twitter matkii Facebookia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Twitter on julkaissut esiasteen omasta ”tykkää”-nappulasta. Oikeastaan nappula ei Facebookin tavoin tykkäile mistään, vaan jakaa kuten ennenkin. Nappula näyttää kuitenkin muodoltaan yllättävän samanlaiselta kuin Facebookin laajalle levinnyt tykkäysnappula. Itsehän otin napin käyttöön välittömästi, vaikka sitä ei vielä virallisesti olekaan julkaistu.

Hyvältähän tuo näyttää, vaikka yrityksistäni huolimatta en saanut englanninkielistä ”Tweet” -tekstiä suomenkielisempään muotoon ”Tweettaa”. Riittää kuitenkin minulle. Odotan innolla nappulan jatkokehitystä. Uutisesta tiedotti alunperin tänään Mashable-verkkosivusto.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Pietari

    Aika hölmö juttu, että tuo ei osaa lyhentää linkkiä. Jää tweettaukseen tosi vähän merkkejä omalle kommentille. No ehkäpä tuo ominaisuus korjataan, kun virallinen versio julkaistaan.