Totuuksia sivarista

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Matti menee siviilipalvelukseen

”Uskonnollinen” ja ”eettinen vakaumukseni” estää minua menemästä armeijaan, julistaa Matti! Niinpä hän lähtee sivariin. Peruskoulutuksessa Matti hämmästyy siviilipalvelusmiesten rentoa meininkiä. Kaverit ottavat todella löysästi ja kukaan ei oikeastaan tee mitään. Muutamat kaverit kutsuvat Matin metsään, jossa kannabissavuke lähtee kiertämään.

Matti pääsee kannabisjengin jäseneksi. Siviilipalveluksensa hän suorittaa jossain valtion viraston arkistossa, tekemättä oikeastaan yhtään mitään. Kukaan ei jaksa paljon välittääkään siitä mitä joku sivari jossain tekee. Matti käy aina välillä kellarissa kannabissavulla.

Kun Matti pääsee sivarista, on hän täysin riippuvainen kannabiksesta. Edessä on väistämätön siirtyminen kovempiin huumeisiin. Lopulta Matti ottaa LSD:tä ja luulee olevansa appelsiini. Hän kuorii ihoaan veitsellä. Kipu on kova ja hän ottaa lisää huumeita. Sitten hän luulee, että joku vainoaa ja kiduttaa häntä. Matti ottaa ilmapistoolin ja lähtee riehumaan kadulle.

Poliisi tulee paikalle ja kun Matti uhkailee pistoolillaan silmittömästi, poliisien on pakko ampua. Eivät he voineet tietää että Matin ase olikin lähes vaaraton ilmapistooli. Matti kuolee synneissään ja palaa kuolemansa jälkeen iankaikkisesti helvetin tulessa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. Ville

    Maanpetturipitkätukkahomonarkkari! Oikein sille, että kuoli.

  2. rolle

    Haha, joku ilmeisesti otti tämän totuutena :-D Vai onko ville se Ville kenet minä tunnen? :-D

  3. RSL

    Kauan eläköön Niilo!