Tositarina marraskuun parhaasta päivästä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tänään on se päivä kun hän täytti 18 ja koulun käytäville asennettiin nettikoneet. Koulun viimeisillä tunneilla hän tyri maantieteen kokeessa jättämällä alueen lukematta. Bussissa hän mietti syntymäpäiviään. Rollella ei ollut suuria odotuksia, eikä hän pettyisi jos ei saisi yhtään lahjaa. Lauran ja Sampsan antama kortti piristi kyllä päivää suuresti.

”Täällähän on joulu!”, Roni sanoi ensimmäisenä olohuoneeseen astuessa. Sohvalla oli lahjoja, joita hän ei ollut odottanut ja äiti oli leiponut Rollelle maukkaita suklaaleivoksia ja kattanut pöydän sipseillä ja karkeilla. Ja jääkaapissa oli hänelle tarkoitettu limsapullo! Rolle oli aivan innoissaan ja halasi äitiä kiitokseksi. Käärepapereiden alta löytyi pöytävalaisin ja värikynäsalkku, jossa oli kaikki maailman värit puuväreistä öljyväreihin. Sitten Rolle istahti tietokoneelle ottamaan lisää onnitteluja vastaan. Hirveissä fiiliksissä hän jatkoi naputteluaan ja huomasi että häntä kuitenkin rakastetaan. Tällä viikolla ei ole syytä masentua!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

16 kommenttia

 1. Abbe

  Onnea! Aika kivat fiilikset varmaan sait kun tulit kotiin :P

 2. Vinski

  Kyllä nyt on ainakin hetkeksi masennus ja muut huolet pois päiväjärjestyksestä. :) Huomasin, että ihan älyttömän moni oli onnitellut sinua IRC-galleriassa. Mahtoi tosin johtua siitä, kun hommasit itsesi ”mun kuva” paikalle. ;)

 3. Tanskis

  Onnea, Rolle! Felicidades! (Perjantaina espanjan koe)

 4. Kose

  Onnittelut vaan munkin puolesta! :)

 5. rolle

  Kiitos kaikille onnitteluista edellisessäkin viestissä :)

 6. Miika

  Onnea! Onko kiva olla iso?

 7. Juhani

  Muista syyvvä!!

 8. taddels

  Onneks vaan…
  But! where is the Wombuter?

 9. taddels

  hihihihihihihihihih
  hoohohohohoho
  heheheheehehe

 10. Bitten

  Waah! Myöhässä… Eilen kun luin tämän, luulin, että siinä puhuttiin joulusta… :S

  Onnea!

 11. veke

  menitkö saman tien punaiseen lyhtyyn kuolaamaan??

 12. Alex

  Myöhästyneet onnittelut! :)

 13. rolle

  Kiitos onnitteluista vielä kerran :)