Tien pää

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Rolle on lopettanut kirjoittamisharrastuksen, sillä kirjoittaminen ei enää tarjoa hänelle mitään, eikä hän saa kirjoittamisesta enää samanlaista mielihyvää kuin aikaisemmin. Rollemaa.org pysyy webissä haamuna, jonne Rolle päivittää mm. elokuvalistaansa. Tietysti mieli voi aina muuttua, mutta toistaiseksi näin on parempi. Jos on sanottavaa, pistä vapaasti kommenttia. Kiitos käynnistä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

7 kommenttia

 1. Riku

  Kurjaa tämä :(

 2. Kose

  Kiitos hienosta blogistasi! Oli todella mukava lukea juttujasi. Tsemppiä jatkoon!

 3. Petri

  Ei kai tässä voi muuta sanoa kuin tsemppiä jatkoon ja toivottavasti kuulemme sinusta vielä tulevaisuudessa muita väyliä pitkin. Kiitos mukavista blogimerkinnöistä!

 4. Chrono

  NOOOO!

 5. Yhteneviä ajatuksia | Rollemaa.org

  […] Olen itsekin kärsinyt vastaavasta asiasta tämän vuoden touko-kesäkuussa (jolloin muunmuassa luulin lopettavani bloggaamisen kokonaan), tosin ehkä vielä hieman vainoharhaisemmalla tasolla. Toinen syy on vähintään yhtä […]

 6. Sadepisaran muodossa | Rollemaa.org

  […] että lopettaisin. Ehkä se on sitten parempi niin. Kirjoittamisharrastukseni on muutenkin jo tiensä päässä. Uusi alku oli todennäköisesti vain humalaisen mielen toivekas […]