Tästä eteenpäin

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Ohhoh, tänään on 06.06.06. Pirullisen pyöreä luku. Heti kun kesäloma alkoi, tylsyys iski. Viikonloppuna hengasin pääasiassa Juhanilla/Veikolla ja lenkkeilin. Tänään sain kuitenkin töitä, uuden sivuprojektin kesäksi. Ja mansikoita olisi tarkoitus mennä poimimaan Suonenjoelle. Näiden kahden jälkeen potissa saattaa olla jo tarpeeksi rahaa omaan tietokoneeseen. Eilen ja tänään (eli tänä yönä) katsoin 4400:n toista tuotantokautta eteenpäin. Sarja jäi hyvin jännään kohtaan, josta jatkan toivon mukaan huomenna. Katsoin tällä viikolla myös massiivisen Rome -nimisen sarjan ensimmäisen ja viimeisen jakson. Sarja oli turhan tylsä ja outo minulle. En aio katsoa eteenpäin, sen verran surkeaa historiallista saippuaoopperaa.

Huomenna luultavasti katson sarjoja, lenkkeilen, istun tietokoneella ja yritän tehdä töitä olla stressaamatta asioista. Nyt on kesä, hey relax! Ja yritän elvyttää keskustelufoorumia. Olen menossa nukkumaan. Toivottavasti sinun kesä(loma)si on alkanut hyvin. Jos se on mennyt liiankin hyvin, ainakin säät ovat tasoittamassa fiilistä. Toivotaan parempia säitä ja hyvää mieltä. Hyvää yötä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä