Tarina ja kysymys

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tänään oli siis viimeisen jakson ensimmäinen koulupäivä. Tajusin koulussa että minulla on fysiikan ykköskurssi käymättä. Koska kurssi on 05-opiskelijoille, sitä ei näkynyt kurssitarjottimesta, joten jouduin päivittämään lukujärjestykseni. Koulun jälkeen kävin ostamassa fysiikan kirjan (Sampsalta saan maantiedon kirjan) ja koulutarvikkeita (tussit, luentolehtiöt, kansio, kynä).

Koulutarvikkeiden jälkeen menin Seppälän Giganttiin vaihtamaan Koss Plug – ne kuuluisat korvatulppakuulokkeet, kuulokkeissa kun on elinikäinen takuu. Vasemmasta kuulokkeesta oli lähtenyt epähuomiossa muovinen johdon pidike kiinni, mikä häiritsi minua suuresti. Pikkuvika häiritsi jopa niin paljon, että jäin kotiin menevällä bussilla Seppälän Gigantin kohdalla pois. Samalla hain kesätöitä Seppälän Prismasta ja City Marketista, ihan varmuuden vuoksi. Nyt minulla on viisi mahdollisuutta päästä kesällä töihin.

Sitten tulin kotiin. Ja nyt minulla olisi pari melko spontaania kysymystä. Kiinnostaako juttuni ketään? Kiinnostaako pinnallinen elämäni ketään? Kirjoitanko hyvin, huonosti vai hyvin huonosti? Onko blogini luettava? etc. Haluan rehellisen vastauksen sinulta, rakas lukijani. Kiitos.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä