Takaisin arkeen

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

  1. Herään ATB:n Autumn Leavesiin. Kello on 5:29. Kännykän näyttö valaisee huoneeni. Olin nukkunut jopa tunnin verran. Napsautan herätyksen pois ja siirrän sitä automaattisesti tunnilla eteenpäin. Laitan pään tyynyyn ja mietin mitä kaikkea minun pitikään ehtiä tehdä ennen kouluun lähtöä.
  2. En enää saakaan nukahdetuksi. Otan tavarat yläkertaan, istahdan tietokoneelle, pakkaan repun, siirrän kamerasta kuvat koneelle ja istahdan taas koneelle. Laitan musiikin soimaan ja puen päälleni. iPod synkronoi verkkaisesti ja jscrob scrobbaa biisit last.fm-tietokantaan samalla kun kamera siirtää kuvia F:asemalle.
  3. Jätän tietokoneen rauhaan, riisun vaatteeni ja käyn suihkussa ja menen saunaan. Nojaan ylimmällä lauteella seinään samalla kun heitän kunnon löylyt. Kyllä tästä vielä hyvä päivä tulee, ajattelen.
  4. Syön minimaalisen aamupalan ja valmistaudun lähtöön. Koulussa ostan edin.

Takaisin arkeen, toistelen otsikkoa.
Antaa tulla 2007.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä