Taipalsaari Exhibition 8.6.

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Maanantai. Heräsin yhdeksän aikoihin, söin pienen aamupalan, pakkasin reppuni loppuun ja valmistauduin lähtöön. Lähdin kymmenen yli kymmenen bussilla kohti matkakeskusta, jossa hyppäsin Pieksämäelle menevään junaan, luonnollisesti ensin käytyäni kaupassa ostamassa pullon EnergyDrinkiä. Istuin Pieksämäen junassa vajaan tunnin ja jäin Pieksämäellä pois ja hyppäsin Kouvolaan menevään junaan. Kuuntelin pari tuntia aamulla polttamaani mp3-cd:tä ja vaihdoin taas junaa. Odotin Kouvolan asemalla noin puoli tuntia Lappeenrannan junaa. Kesti vielä tunnin ja olin Lappeenrannan matkakeskuksella 15:20, jonne Lauri tuli vastaan, joskin hitusen myöhässä. Sitten käveltiin keskustaan ja käytiin McDonaldsissa ja juteltiin niitä näitä ja kerrottiin kuulumisia.

Maanantai menikin sitten xboxia paukutellessa 44 tuuman tv-näytöllä (pitää täälläkin hehkuttaa) ja tietokoneella säätäessä kaikennäköistä. Laurin porukat ovat siis matkoilla, joten talo on käytännössä kokonaan meidän käytössämme. Maanantain ja tiistain välisenä yönä valvoimme vain kolmeen. Heräsin aamulla kahdentoista aikoihin, jolloin Lauri oli jo ylhäällä lukemassa mangaansa, Love Hinaa. Oli kuulemma herännyt jo yhdeltätoista ja mokoma käynyt syömässäkin. Ihme possu. Kuitenkin pääsin aika nopeasti heräämisen jälkeen ylös ja jyvälle asioista, joten aloitimme päivän rutiininomaisen pelityksen ja pakollisen säätämisen parissa. Tiistai menikin aika hujauksessa. Kahdelta kävimme ostamassa pakolliset EDit. Saimme myös muut kuin super nintendon – snessin – Eurooppaversiot toimimaan, joten pystyimme tahkoamaan bombermania oikein olan takaa läpi yön.

Nyt kello onkin jo puoli kahdeksan, eikä pahemmin väsytä (niin varmaan). Aikomuksena olisi kai vielä valvoa pari tuntia ja säätää kuvattujen otoksien ja videoiden parissa, mutta itse aion ainakin nukkua vähäsen, ettei lähde taju. ED alkoi yöllä vaikuttamaan tyhjässä vatsassa ikävällä tavalla. Siksi söimmekin hieman aamupalaa viiden jälkeen ja kävimme hieman kävelyttämässä itseämme rannalla. Otimme myös hienoja kuvia. Over and Out. Kesiä kaikille. zZzZ.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä