Taidetta kunnon kameralla

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Nyt tekisi mieli käyttää runsaasti hymiöitä ja huutomerkkejä. Olen niin innoissani asiasta! Sain nimittäin Heidiltä lainaan koulun Canon EOS 350D:n jouluun asti. Olen todellakin otettu. Ja samalla innostunut. Tuotoksianikin kehuttiin! Olin aivan täpinöissä koulusta päästessäni. Saan kuvata kameralla ilmeisesti koeviikon ja jos kukaan ei kysele sitä niin ehkä pitempäänkin. Kohta tulee kuvia! Kiitos Heidi!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. taddels

  mahtavaa, lähettele kuvia, mää voisin ottaa sen yhen kesäisen kuvan ja phoshopata sen itse. BRINGS BACK MEMORIES! mutta hei! toivottavasti tulet vaikka jouluna käymään tai jos pääset niin HIGHWAYhin, se olis siistii. voitais nähdä kun ei olla pitkään nähty. Tuunhan mää varmasti sun valmistujaisiin sitten joskus jos saat kirjotukset läpi. Joo ei kai tässä muuta, Pidä hauskaa ton kameran kanssa, ja ota paljon kauniita kuvia.

 2. rolle

  Kuvasin koko eilisillan kotona :-D Kaipa mun on sit tultava joskus sinne kauas haisulikaupunkiin, kun kerran noin paljon tykkäät musta :-D Mutta Highwayhin en varmaankaan ole menossa, enkä taida vielä joululomalla tulla. Kahtellaan.

 3. Kaltsu

  Kunnon kamera tosiaan :)

  Itse tilasin itselleni ko. kameran uudemman version eli 400D:n joululahjaksi.

  Aivan älyttömän upean ulkoasun olet saanut aikaiseksi! Keep it goin’