Syyslomakuulumisia

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Kiinnostaako saada reaaliaikainen ilmoitus uudesta tekstistä? Liity Rollen tekstit Telegram-ryhmään!

Tottakai!

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Syysloma on ohi. Nyt on jo lauantai. Hassua… enää vain tavallinen viikonloppu ja sitten alkaa taas opiskelu. Tuli vietettyä harvinaisen rento syysloma. En mennytkään tiistaina Markon kanssa JyPin peliin, koska äiti oli lähtenyt kauppaan ja oli unohtanut antaa rahat lippuun. Keskiviikkona katsoin sarjoja (mm. Crime Scene Investigation) ja pelasin Ultima Onlinea. Katsoin keskiviikkoiltana myös kaksi komediaa: Meet the Fockers ja 40-vuotias ja neitsyt. Painajainen perheessä 2 oli hauska, jälkimmäinen taas harvinaisen huono. Olen sohvaläski tavoiltani, en ulkonäöltäni.

Torstaina heräsin kahdelta, sillä päivä synkkenee synkkenemistään. Jo kahden aikoihin oli sateisen hämärää, joten en nukkuessani kiinnittänyt huomiotani kellonaikaan. Lähdin kolmen aikaan Sampsalle lettukesteille (löydettyäni ajokortin). Lähdin Sampsalta puoli viiden aikoihin Hippokselle Jyp-Kalpa jääkiekko-otteluun. Kävin matkalla K-Marketilla ja laitoin mopedin lukkoon vaijerilukolla ajatuksissani. Kun tulin kaupasta (ostin karkkia) en muistanut että olin laittanut sen lukkoon, joten käynnistin mopedin ja painoin kaasua. Aluksi luulin että jarrut olivat hirttäneet kiinni, mutta sitten huomasin vaijerilukon sotkeutuneen takapyörään. Avasin lukon avaimella, irroitin sen ja laitoin tarakalle ja suuntasin kohti Hipposta. Tulipahan lukko testattua.

Peli päättyi 4-0 Jypille. Ihan hyvä matsi. Pelin jälkeen menin takaisin Sampsalle. Matkalla alkoi mopedi putputtamaan, koska olin unohtanut tarkistaa bensan ennen lähtöä. Rippeillä pääsin kuitenkin perille asti. Sampsalla vietin mukavan illan. Saunottiin ja pelattiin pelejä, olivat säästäneet lettujakin. Soitin puolenyön jälkeen kotiin ja lähdin varatankilla ajelemaan kohti kotia (Tunturi Cityssä on sellaisiakin hienouksia). Ja sitten olikin jo perjantai. Ja nyt on jo lauantai. Olen laiska. Tänään yritin aloitella yhtä sivuprojektia. Toivottavasti valmistuu. Yötä. Niin ja tällä hetkellä rolleweb ei ole suosiossa. Rollewebin käyttäjät kuihtuvat syksyn lehtien mukana. (irc.quakenet.org:6667) kanavalla minä ja Quakebot L. Surullista. Ja nettisivuja tuntuu kaupittelevan nyt liian moni webmaster, osaavia ja ei-osaavia. Jotenkin vain rasittavaa. Loppuu työt. Loppuu suosio.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä