Syntymäpäiväjuhlat

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tämäkin viikko meni nopeasti. Hmm. Kuinkakohan usein aloitan juuri tuolla lauseella? En osaa kirjoittaa yhtään vähemmän päiväkirjamaista blogiviestiä. Siksi toivonkin, että ihmisiä kiinnostaa minun elämäni. Tämän viikon vapaa-aika on mennyt kitaraa soittaessa, Ultima Onlinea pelatessa, blogia kirjoittaessa ja kirjaa lukiessa. Luen tällä hetkellä kolmea kirjaa: ”Tim Lahaye, Jerry B. Jenkinks – Voittoisa paluu”, ”Bret Easton Ellis – Amerikan Psyko” ja ”Katherine Applegate – Everworld (ties kuinka mones osa)”.

Eilen oli Sampsan synttärit. Sampsa täyttää oikeasti maanantaina (12. päivä), mutta synttärit pidettiin eilen perjantaina. Oli todella hauskaa. Annoin Sampsalle synttärilahjaksi Kummeli Artisti Maksaa dvd:t ja minun ”tehtäväni” oli tuoda limsat. Tai no… oikeastaan itse tarjouduin hoitamaan juomapuolen. Ostin kolme puolentoista litran pulloa Coca-Colaa ja yhden mustan Jaffan. Oli aika raskasta polkea, kun unohdin pumpata kumit täyteen ilmaa ja reppu painoi kuin synti ja oli hirveä vastatuuli. Samalta olisi tuntunut jos olisi ajanut rämeikössä maantiepyörällä iso vauva selässä. Ärsytti vähän kun olin hieman hikinen perillä, mutta ei se kai haitannut.

Sampsalla oli kunnon luksus-talo! Kaikki oli luksusta. Iso piha, iso talo (2 kerrosta), terassi, jossa uima-allas lämpimällä vedellä ja olohuoneeseen oli pystytetty valkokangas ja projektori leffoja varten. Syntymäpäivillä muunmuassa boffattiin, katsottiin elokuvia, jotkut uivat ja saunoivat (itse unohdin uimahousut kotiin, eikä minulla ollut muutenkaan mitään hirveää innostusta uida niin kylmällä ilmalla). Tarjolla oli mm. suklaata kupillinen tai pari, karkkia iso kuppi, vihanneksia ja dippiä, tortillaa, (huom! lausutaan tortijja!) joka ei ollut edes oikeaa tortillaa, taco-kastiketta, erilaisia pipareita ja kaikkea kivaa. Illalla otettiin valotikkuja, niitä mitkä hohtaa ja menin pyörittelemään niitä ulos tulipoin tapaan narusta. Uima-altaan tikkaat oli nostettu terassille, enkä huomannut niitä pimeässä. Toinen tikuista räksähti rikki osuessaan metalliportaaseen ja sitä ainetta pärskyi vaatteisiin, naamalle ja altaaseen. Vähän rupesi huolestutamaan, mutta ei siinä käynyt kuinkaan. Pesin ektoplasman pois hipiältä ja Sampsa ja kumppanit imuroi altaan pohjan semmoisella imurilla. Joku taisi soittaa myrkkykeskukseenkin ihan varmuuden vuoksi.

Ensimmäinen elokuva, joka katsottiin, oli Team America, jonka olinkin jo nähnyt kesällä. Projektori rupesi kuitenkin ylikuumenemaan, koska olimme katsoneet tuomaani Kummeli-dvd:tä ennen elokuvaa. Sitten kukaan ei halunnutkaan katsoa sitä, joten myöhemmin illalla katsottiin Constantine (jonka olin myös nähnyt, mutta siitä oli aikaa). Ilta venyikin sitten yli yhteen, jolloin lähdin kotiin pyörällä (asun kahden kilometrin päässä). Tänään on kitaratunnit yhdeltä. Pitää mennä. Vielä kerran: Hyvää syntyäpäivää Sampsa! Oli kivaa! Kuvat tulee myöhemmin. Toivottavasti viikonlopun aikana.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä