Syksy tuli

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Kuten varmaan jo huomasitte, ulkoasussani on pieniä värillisiä muutoksia. Koodasin itse (wou!) erittäin yksinkertaisen php-koodin, joka muuttaa ulkoasun kuvia vuorokauden mukaan. Leiskan maisema muuttuu syksyisemmäksi syksyn aikaan ja talvisemmaksi talven aikaan ja niin edelleen. Toivottavasti nautitte värimuutoksista.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 32-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

9 kommenttia

 1. Tanskis

  Hieno systeemi :P

 2. Alex

  eli tämä tarkoittaa ettei ulkoasu tule vähään aikaan muuttumaan? :D

 3. Miika K

  Ohoh, hienoja kuvia luvassa ;o Erityisesti talvesta pidin. Hienoo prolle!

 4. tms_

  oli tänään äikän otsikkoaineissa yhtenä aiheena nettipäiväkirjat.

  otinpa siis omakohtaisena esimerkkinä addiktioni rollewebbiin: ”olen seurannut tämän tuntemattoman henkilön elämää vuosikausia…” ”olin mukana, kun hän valitsi kaakeleita uuteen asuntoonsa” jne. jne. :D

 5. Miika

  Hehee, miekii kirjotin otsikkoaineessa tänään blogeista :-)

  Kirjotitko, Rolle, äikkää nyt syksyllä?

 6. rolle

  Alex: Näillä näkymin ei, sillä tähän ulkoasuun osaan olla taas vähän pidemmän aikaa tyytyväinen. Voi kyllä olla että jonain päivänä teen taas spontaanisesti uuden, mutta älkää painostako ;-)

  Miika: Vain englannin. Loput syksyllä.

 7. tms_

  kauanko iPodisi oli applen huomissa?

 8. Vinski

  By the way – keksin hyvän otsikon, kun vaihdat teeman talveksi:

  ” Talvi tuli, design suli ”