StABIili vai ABIna?

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Eilisiltana suunnittelin ihan itse yhteensä 4 abipaitaa. No se on se paita, joka suunnitellaan joka vuosi meille abiturienteille. Paitaideoita on tullut vähän, mutta sitäkin huonompia. Sanon suoraan en aio ostaa ykkösenä olevaa cannABIs-paitaa hampunlehden kera, jos se siis valitaan abipaidaksi.

Otin riskin ja laitoin ne nyt tänne kaikkien näkyville suuressa koossa (pienessä koossa eivät näyttäneet hyviltä tässä blogiviestissä). Jos lukiossasi on vielä abipaidan äänestys meneillään, toivon ja pyydän ettet varastaisi minun tuotoksiani, sillä se on halpamaista ja turhaa. Se kyllä huomataan.

 1. ”abi.torrent”
  Ideana loistava ja uusi, mutta avautuu vain tietyille ihmisille. ”Abitorrent” kuulostaa myös nopeasti sanottuna abiturientilta.
 2. ”abitauriini”
  Tämäkin on uusi idea, mutta saattaa olla vähän huono. ”Abiturushan” tarkoittaa abiturienttia. ”Abitauriini” ei tarkoita mitään, mutta voisi onnistuakin. Myöskin battery-pullo arvelluttaa, saako ja viitsiikö sitä sellaisenaan julkaista.
 3. ”Sivistynyt abina”
  ”Abina” on vanha ja kulunut väännös. ”Sivistynyt abina” hävisi Jyväskylän Lyseon lukiossa eri kuvalla ja päätin varastaa heidän ideansa. Uuden todella hienon kuvan on piirtänyt kaikkiosaava veljeni Niko, joka käy Cygnaeus-lukiota ensimmäistä vuotta.
 4. ”abisintti”
  Mielestäni uusi idea ja ehkä loistavakin. Absintti menee kyllä hieman sen cannabiksen tyylisuuntaan, kun näin vahvoista aineista on kyse. Siltikin ostaisin mieluummin tämän kuin cannabiksen.

Toivottavasti joku näistä nappaa. En ollut tänään koulussa kutsuntojen vuoksi, joten en voinut kuulla palautteita.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

8 kommenttia

 1. Bitten

  Abitorrent ja Abitauriini on minun mielestäni parhaita. Abitauriini on tosin jotenkin hiukan, ehkä vähän kömpelösti tehty… :S

  Abitorrent on todella tyylikäs, mutta väritön ja ehkä hiukan tylsä. Siinä suhteessa abitauriini on parempi.

  Abisintistä en pitänyt oikein yhtään, en ideasta, en väreistä, varsinkaan tuosta vihreästä, muuten se on kyllä ihan hyvin tehty.

  Sivistyneessä abinassakin idea on vähän kulunut ja kuva on suht. tylsä, vaikka se onkin melko veikeä.

  Minä valitsisin Abitauriinin, sen idea sopii täydellisesti lukiolaiselle ja värit on myös hyviä.

  Halusitkohan sinä edes kuulla näitä mielipiteitä..? Tuli vaan semmonen tuntu, kun tuota merkintää luin ^^

 2. Jalkku

  Samaa mieltä, kuin Bitten, eli Abitorrent ja Abitauriini ovat ehdottomasti parhaita. Jos vielä kehittelisit tuohon Battery purkkiin Battery tekstin tilalle jonkin muun, niin voisi olla vieläkin parempi ;)

 3. squar

  itse valitsisin tuon ”Sivistynyt abina”. Idea ehkä kulunut, mutta pidin tuosta apinasta ja muutenkin paras noista.

  Tuon Abitorrentin voisi jopa luokitella samaa kastiin cannABIksen kanssa, vaikka sinäänsä torrenteissa ei ole mitään laitonta.

  ”Abitauriini” kuulostaa tönköltä. :/

  cannABIs kuulostaa alkuun hauskalta, mutta kun miettii että se paita pitäisi/haluaisi kävellä kaupungilla ja koulussa niin ei oikeen innostais. Hauska idea, mutta loppupeleissä jokseenkin mauton.

  Meidän koulussa tämän vuoden abeilla hupparissa/paidassa oli ”RockABilly” ja joku elviksen kuva. Ihan hauska idea.

 4. Simba

  Ykkönen ja Kakkonen rulaa.
  Ei nyt mitään hirveitä perusteluja ole, ne vaan miellyttää mua.

 5. sanni_

  Hör mör, kommentoinpa asiaa =) Tota abitauriinia pitää muuttaa vähän, jos on historian opettajaan uskominen.

  Jee, ensimmäinen ja viimeinen kommenttini koskaan kenenkään blogiin. Hei taas.

 6. Meridian

  Mielestäni on aika ristiriitaista valittaa CannAbis-paidasta ja suunnitella sen jälkeen AbiSintti-paita. Alkoholi kuitenkin on tunnetusti hermostoa ja aivoja tuhoava myrkyllinen liuotinaine, eikä Absintti sisältämänsä koiruohon ansiosta ole Suomessa edes laillinen päihde. Ei sillä, että pitäisin kannabista jotenkin parempana, mutta tuollainen ristiriita vaan iski silmään, hienoja ideoita muuten.

 7. rolle

  Meridian: Tiedän (”Absintti menee kyllä hieman sen cannabiksen tyylisuuntaan, kun näin vahvoista aineista on kyse”). Abisintti ja Abina eivät olleet minun keksimiäni, suunnittelin vain kuvat. Abitorrent ja -tauriini ovat puhtaasti omiani.

 8. Tag abipaidat for user squar - coComment

  […] http://www.cocomment.com/comments/squar/abipaidat StABIili vai ABIna? (Rolleweb.net)squarhttp://rolleweb.net/119http://www.cocomment.com/Tag/2696031itse valitsisin tuon "Sivistynyt abina". Idea ehkä kulunut, mutta pidin tuosta apinasta ja muutenkin paras noista. Tuon Abitorrentin voisi jopa luokitella samaa kastiin cannABIksen kanssa, vaikka sinäänsä torrenteissa ei ole mitään laitonta. "Abitauriini" kuulostaa tönköltä. :/ cannABIs kuulostaa alkuun hauskalta, mutta kun miettii että se paita pitäisi/haluaisi kävellä kaupungilla ja koulussa niin ei oikeen innostais. Hauska idea, mutta loppupeleissä jokseenkin mauton. Meidän koulussa tämän vuoden abeilla hupparissa/paidassa oli "RockABilly" ja joku elviksen kuva. Ihan hauska idea.squar says: itse valitsisin tuon "Sivistynyt abina". Idea ehkä kulunut, mutta pidin tuosta apinasta ja muutenkin paras noista.Tuon Abitorrentin voisi jopa luokitella samaa kastiin cannABIksen kanssa, vaikka sinäänsä torrenteissa ei ole mitään laitonta."Abitauriini" kuulostaa tönköltä. :/cannABIs kuulostaa alkuun hauskalta, mutta kun miettii että se paita pitäisi/haluaisi kävellä kaupungilla ja koulussa niin ei oikeen innostais. Hauska idea, mutta loppupeleissä jokseenkin mauton.Meidän koulussa tämän vuoden abeilla hupparissa/paidassa oli "RockABilly" ja joku elviksen kuva. Ihan hauska idea.]]>Thu, 12 Oct 2006 20:12:16 +0200 […]