Sosiaalista lahjoittamista Flattrin avulla

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

FlattrRekisteröidyin Flattriin jo kauan sitten, muistaakseni Marginaalin tai jonkun toisen blogin kautta. Kyseessähän on siis rahanlahjoitusmenetelmä, -ilmiö, joka toimii eräänlaisena sosiaalisen median ympäristönä, jota myös crowdfundingiksi kutsutaan.

Nyt kun o-p ja Marko ottivat Flattrin käyttöön, päätin minäkin vihdoinkin aktivoida tilini. Flattr on yksi niistä monista sosiaalisen median sivuista, joiden olemassaolon unohdin välittömästi rekisteröinnin jälkeen. Muita unohtuneita ainakin Heiaheia!, Plurk, Diaspora ja Quora. Nämä eivät kuitenkaan liity lahjoittamiseen. Suurimpaa osaa onneksi päivittää kuitenkin Ping.fm, vaikka en sivustoja koskaan käyttäisikään. Pitäisi lisätä pohjalle taas ainakin 10 uutta sosiaalisen median pikkukuvalinkkiä.

Koska o-p ja Marko selittivät jo Flattrin idean aika hyvin niin en lähde toitottamaan samaa tietoa täällä uudestaan. Rahaa voit lahjoittaa oikeasta ylälaidasta nyt Paypalin lisäksi Flattrin kautta. Kannattaa luoda sinne tunnus, sillä Flattria alkaa näkymään jo muillakin sivuilla. Palvelun avulla voit tukea kaikkia rakastamiasi sivustoja ja palveluja helposti yhdellä klikkauksella. Jos ei Paypal, eikä Flattr kiinnosta ja haluat silti tukea Rollemaata, heitä tilisiirto IBAN-numerolle FI36 5290 4720 0188 52. Kiitoksia jo kaikille hyvää mieltä jakaneille lahjoittajille! (jos olisin alusta asti älynnyt, olisin linkittänyt sivustonne lahjoitusnapin perään)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. joonet

    Moi
    Voiko tällaisten rahalahjoitusnappien lisäämisestä sivuille tulla ongelmia Suomen lakien kanssa?

  2. Jyri Väätäinen

    Kyllä saa rahastaa, koska tässä puhutaan lahjoituksista.