Sinun vuorosi vaikuttaa Rollemaan sisältöön

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 13 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 23-vuotias.

Rollemaassa ei ole selvää nicheä, eli aihealuetta tai kohderyhmää. Vaikka aiheet painottuvatkin ehkä tietotekniikkaan, Internetiin ja metallimusiikkiin, kirjoitan kaikesta ja kaikille. Taannoin kirjoitin enemmän elämästä, masennuksestani, kuulumisista, nykyään olen puolivahingossa kirjoittanut enemmän asiapitoista settiä esimerkiksi tietotekniikasta, Androidista ja musiikista.

sensitive noise / obvious 2
Creative Commons License photo credit: milos milosevic

En ole aikoihin kysynyt sinulta, kävijäni, mikä Rollemaassa viehättää ja mitä haluaisit nähdä täällä enemmän. Siispä kysyn nyt. Pidän kommenteista, mutta jos et jaksa kommentoida mitään, käytä puoli minuuttia elämästäsi vastaamalla alla olevaan kyselyyn klikkaamalla ”Vastaa” -nappulaa. Vastauksesi merkitsee minulle paljon. Kiitos etukäteen!

[poll id=”3″]

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

11 kommenttia

 1. Nicd

  Lisää nörttijuttuja! Niitä ei ole koskaan liikaa.

 2. JZ

  Android-jutut olivat syy siihen, miksi alunperin sivuillesi eksyin.

  Jos jotain pitäisi muuttaa, niin vähennä politiikan osuutta. Tosin sen avulla saa hyvin keskustelua aikaan, mutta politiikka alkaa tursuamaan korvista. Kannanotot esim. kuurosodeiden tilanteisiin ei kuulu tähän kategoriaan. Tarkoitan lähinnä vaalikannanottoja ja muita vastaavia.

 3. Rolle

  Kiitos kommenteista! JZ, no, politiikasta olen kirjoittanut vain kolme kertaa ja aihe on minulle vähän tuntemattomampi, joten tuskin niitä tullaan jatkossakaan kovin montaa näkemään.

 4. Sirutuuli

  Olen tykännyt eniten omasta elämästä kertovista asioista sekä tietotekniikkaan liittyvistä asioista. Joku tietotekninen juttu se miut tänne lennättikin aikoinaan :)
  Osa niistä kyllä menee yli hilseen, mutta olen mie oppinut jotain uuttakin.

 5. Ansu

  Jau, mun mielestä sä voit kirjoittaa kaikesta tasapuolisesti lisää, koska kirjoitustyylisi on sellainen, että jaksaa lukea. Ja kiitos, kun fiksailit mobiiliversiota. Toimii täydellisesti :)

 6. Rolle

  Ansu, Kiitti! Joo, sain mobiiliversion vihdoinkin valmiiksi :)

 7. Pinatapai

  Olisit nyt ensinnäkin antanut mahdollisuuden valita useampi vaihtoehto kyselyssäsi. Olisin voinut valita useamman vaihtoehdon, mutta en osaa valita yhtäa ainoaa…
  Minä luen sosiaalisesta mediasta, internetistä, musiikista, kuurosokeudesta ja viittomakielestä. Ajatuksenvirrat tm. pohdinnat ovat yleensä myös hyvää luettavaa.Voisit kirjoittaa joskus taas lisää itse bloggaamisesta

 8. Rolle

  Eli lähin vastaus olisi ollut aiheesta kuin aiheesta. Monivalinta olisi mahdollinen, mutta halusin rajata vastauksia ettei rönsyile joka suuntaan. Kiitoksia kommenteista, arvostan!

 9. fmatic

  Oli melkoisen hankala kysymys, mutta valitsin vaihtoehdon:”Elämästä / kuulumisista / ajatuksen virtaa”. Olen aina tykännyt tyylistäsi ja jokainen uusi merkintä on tullut luettua ja muutamia kertoja kommentoituakin. Blogiisi eksyin aikoinaan oman masennuksen aikana ja löysin kirjoituksista paljon yhtäläisyyksiä omiin fiiliksiin ja oli lohdullista huomata, että on meitä muitakin.

  Diggaan tavastasi kirjoittaa fiiliksen mukaan vaikka sitten aidanseipäistä sieltä sujuvasti pompaten tietotekniikkaan ja leffoihin yms. Päädyt sitten minkälaiseen tyyliin tahansa on blogisi aina lukulistallani :)

 10. Boldis

  Minäkin valitsin ensisijaisesti ”elämästä/kuulumisista/ajatuksen virroista”. Ne ovat mielestäni persoonallisia, ja kuulumisia on mukavaa aina lukea. :) Olisin ottanut muutaman muunkin vaihtoehdon, mutta vähiten itse luen juurikin noita musiikki-juttuja. :P

 11. Vaihteeksi lässytystä | Rollemaa.org

  […] aiheesta toivot lisää kirjoituksia eniten?” on tullut huikeat 34 vastausta, kiitos kovasti! Kyselyyn voi edelleen vastata. Yllättävää on se, että kuulumiset ja lässynläät kiinnostavat enemmän kuin asiatekstit. […]