Simple Oldschool

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Tässä se nyt on. Yksinkertaisempi, mutta samalla myös selkeämpi ja mielestäni ihan tyylikäs. Parasta tässä on se, että nyt bloggaan MySQL:ään pohjautuvalla wordpressillä tiedostopohjaisen cutenewsin sijaan. WordPress on aivan mahtava blogisofta, kaikki on niin helppoa! Miksi en tajunnut tätä aikaisemmin? Oikeastaan tajusin, mutta saunalahteen ei saa MySQL-tietokantoja. Ja nyt kun kuulin että saunalahti pyyhkii vanhojen asiakkaiden sivutilansa tnnettiin vaihtumisen myötä, päätin samalla ostaa kokonaan uuden webhotellipaketin futuronilta. Sain kamppanjahintaan professional hosting -paketin, johon olen erittäin tyytyväinen. Jos joudun maksaaman ensi vuonna täyden hinnan, vaihdan hostingin pienempään ja halvempaan.

Mutta mitä kesääni kuuluu? Sitä tavallista, koneella istuskelua, lenkkeilyä rullaluistimilla ja sauvoilla, kavereita, ystäviä, paljon elokuvien katsomista ja karkin syömistä, limsan juomista, paikoissa käyntiä, lekottelua… ja sama jatkuu. Päätin että en enää lähde pois Jyväskylästä, vaan vietän loppukesän kotiseudullani. Toivotaan että aurinkoiset ilmat jatkuvat.

Olen muokannut tätä viestiä varmaan sata kertaa ennakoiden milloin se futuron hoitaa domainsiirron loppuun. Viive kesti 5 päivää ja futuronilla pari päivää jahkaillessa. Lopulta kuitenkin saivat ne nimipalvelimet vaihdettua. Enää ei pitäisi heittää vanhoille saunalahden sivuille. Nyt kun wordpressin rekisteröintiominaisuus on käytössä, käytä se hyväksesi ja tunnistaudu vakiolukijaksi rekisteröitymällä heti. Hyvää kesänjatkoa sinulle!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

9 kommenttia

 1. Alex

  Oikein kiva, tosin odotin ehkä 100% uutta ulkoasua :)

  Tykkää valtavasti väreistä.

 2. Alex

  Olen muuten jostain syystä Käyttäjät -osiossa robottina. Olisitko ystävällinen ja poistaisit minut robottilistalta. Se häiritsee minua suuresti.

  (tuleeko nämä kommentit edes perille, kun häviävät tuhka tuuleen!!)

 3. rolle

  En tehnyt kokonaan uutta ulkoasua, koska pidin niin paljon edellisestä. Halusin kuitenkin uudenlaisen wordpressille ja tässä tulos.

  En tiedä syytä miksi scripti tunnistaa sinut robottina, mutta koitan löytää siihen ratkaisun. Robottilistalla et ainakaan ollut.

  Olin laittanut asetuksista vahingossa kommenttien moderoinnin päälle. Nyt kommenttien pitäisi näkyä heti. SIvusto kaipaa vielä pientä viilausta, hion loppuun pikkuhiljaa…

 4. Riku

  Tää on hieno. :)

 5. Efin

  Sivujen ulkoasu vaikuttaa hienolta, vaikkakin liian kirkkaan simppeliltä… :D en osaa tarkemmin kertoa. Mun mielestä edellinen ulkoasu oli jossain määriin parempi, mutta on tämäkin hieno :)

 6. Miika K

  Hieno on, toden totta! Odotin tätä jo silloin 21. päivä.. ;)

 7. Petri

  Hienoa kyllä, ehkä hienoin pieni yksityiskohta on tuo supersiisti favicon-kuvake. :-) Samaa mantsikkatyyliä näkyykin jo tuolla uudemmassa blogimerkinnässäsi.

 8. Alex

  Rolle, olen ilmeisesti joutunut robottilistalle, jota voi muokata täältä.

 9. rolle

  Alex: Huomasin, korjattu :)