Signmark Euroviisuihin

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Marko Vuorenheimo aka Signmark pääsi Euroviisujen karsinnassa finaaliin hetki sitten. Täytyy sanoa että aika moinen saavutus jätkältä. Vaikka en rap-musiikkia niin kuuntelekaan, pidän Signmarkin musiikista ja saavutuksista. Moni ei vielä Signmarkista mitään tiedä, mutta tulee kyllä tietämään. Onhan mies jo lööpeissä jonkin aikaa pyörinyt.

Kyse on siis täysin kuurosta rap-artistista. Kyllä, luit oikein. Signmark yrittää kertoa tärkeää sanomaa; ilman kuuloaistiakin voi tehdä musiikkia. Kuurot tuntevat rytmin, vaikka eivät kuuntele musiikkia. Kuurot myös osaavat ja voivat puhua ja kommunikoida siinä missä muutkin ihmiset, välineenä vain viittomakieli puheen sijaan. Kiinnostava ja potentiaalinen euroviisuehdokas. Lue iltalehden artikkeli.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. rolle

    Kommentoiminen ei muka toimi. Kokeilenpa.