Scene Groupilla palvelimien siirto

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Näin helmikuun alkuun Rollemaan webhotelli SG päätti suorittaa palvelimien siirron, joka ei sujuntkaan ihan siinä aikataulussa missä olisi pitänyt… no, eipä tuosta pahemmin haittaa ollut.

Palvelimien siirto uusiin tiloihin on valmistunut. Siirto ei sujunut odotetulla aikataululla, vaan osa palvelimista palasi online-tilaan vasta klo 15:40. Ongelmat ilmenivät verkon käyttöönoton yhteydessä ja näin ollen hidastivat palvelimien palaamista online-tilaan. Olemme erittäin pahoillamme pitkittyneestä palvelukatkoksesta ja välitämme myös palvelintilojemme pahoittelut asian tiimoilta.

Tulemme tämän myötä uudistamaan vikatilanteiden ja huoltokatkojen tilanteesta kertovaa tiedotustamme sellaiseksi, että se on kyvykäs tiedottamaan ongelmatilanteista ja tarjoamaan päivitettyä tietoa kaikissa olosuhteissa. Tulemme erikseen tiedottamaan uuden järjestelmän käyttöönotosta ja toiminnasta.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä