Saunassa murheet unohtuu

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Sanonta ”Saunassa murheet unohtuu” pitää melko hyvin paikkaansa. Hien myötä kaikkoaa kyyneleet ja kaikki huolet ja murheet. Sauna rentouttaa, tuo hyvän mielen ja on yksi asioista joita jaksaa odottaa koko viikon. Meillä on saunavuoro joka torstai, joka on viikon kohokohtia.

Sauna
Kuva: Pinja

Seison edelleen sanojeni takana neljän vuoden jälkeenkin:

Kun vihdoin pääset pois hyvien löylyjen jälkeen ja menet seisoskelemaan viileänä kesäyönä terassille, tuntuu kuin omistaisit maailman.

Sur le Vif

Olisipa oma sauna. Paras suomalainen keksintö.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

7 kommenttia

 1. hhannele

  ROLLE !
  katso Miesten vuoro-leffa ! :)

 2. Rolle

  Mulla on se! Mutta on vielä katsomatta. Pitäisi katsoa pian.

 3. hhannele

  mää kun katsoin niin paruin silmät irti,
  suosittelen kovasti ! siinäkin on aikalailla eeppiset ja puhistavat löylyt !

 4. Rauno

  ”Tänäkin aamuna menin saunaan 6.30. Harvian Aina Valmis -kiuas on nimensä mukaisesti aina valmis”

  Kiukaan nimi oli muuten ”Ina Valmis” :)
  Taisit olla jo kotoa pois, kun aloin käyttää kiuasta normaaliin tapaan. Vei hullun paljon sähköä pitää sitä jatkuvasti päällä. Siitä lähti hyvät löylyt suuresta kivimäärästä johtuen. Sanoin itsekin melkein joka päivä, mutta sen jälkeen, kun jouduin muuttaa pois, en ole saunonut kuin yhden kerran kyläpaikassa.

 5. Rolle

  Kiukaan nimi oli muuten Ina Valmis :)

  Aijaa, luulin että siitä oli tipahtanut A-kirjain pois edestä. Googlaama ei löydy ”Ina Valmis” mutta ”Aina Valmis”, ”AinaValmis” ja ”HetiValmis” Harvian kiukaita kyllä löytyy läjäpäin.

  Oma sauna olisi kyllä aikamoinen ylellisyys, mutta se tuntuu aina nostavan vuokraa tuntuvasti, eikä niitä kovin paljon vuokra-asunnoissa ole muutenkaan…

 6. Rauno

  Siitä tosiaan oli tipahatnut A pois – vahingossa. Missä lie kiuasmaalarin ajatukset olleet. Kiuas oli nimittäin b-tuote, jonka sain halvalla Martin kautta, joka oli Harvialla töissä. Ainoa vika oli tuo kirjoitusvirhe nimessä, Tosin parin vuoden käytön jälkeen ajastimen kello hajosi. Marrti toi uuden takuuseen, niin sen korjaus ei maksanut mitään.

 7. kyselia

  Tosiaan, saunassa murheet unohtuu, ja voi rentoutua täysin. Tänään saunaan siis sinun blogisi innoittamana ;)