Salaperäisiä ihmisiä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Haluan tietää ketä sivuillani vierailee kun viime aikoina on tullut iso kävijäboosti. Harmittaa kun tilastointijärjestelmä bbclone lakkasi toimimasta nadiiri.saunalahti.fi:n palvelimella uuden version myötä. En tiedä mikä siinä on vikana. Jostakin syystä se ei vain laske uusia referenssejä. Ei mitään. Viime countti oli syyskuulta, siitä lähtien se ei ole tulostanut minkäänlaista havaintoa uusista kävijöistä. Sivuillani käy nykyisin keskimäärin 1000 kävijää päivässä jos samaa IP-osoitetta ei lasketa päivän aikana uudestaan, vaan vasta seuraavana päivänä. Pitäisi etsiä jostain uusi ja hyvä tilastointijärjestelmä, mutta tuntuu siltä ettei mikään vastaa bbclonen tasoa.

Palataanpa jälleen minun, Rollen, elämän pariin, onhan tämä sentään rollemaa.fi. Äsken oli ryhmänohjausta ja minä poloinen opiskelija olin kokonaan unohtanut kaksi edellistä ryhmänohjausta. Sain todistukseni, koska en ollut viime RO:ssa paikalla. Nostin ranskan kutosesta seiskaan ja enkku vastoin laski kasista seiskaan. Sitä se teettää kun yrittää keskittyä toiseen kieleen niin toinen kieli menee kehnommin. Tällä hetkellä espanja ja ruotsi menee kohtuullisesti ja ranska päin pyllyä. Ei jaksa kolmea kieleä aina samassa jaksossa. Säästän teidät tällä kertaa enemmältä valituksilta, sillä olen jo kiduttanut teitä liikaa aikaisemmissa entryissä.

Joku minua on alkanut viimeaikoina häiritsemään tässä layoutissa. Haluaisin että tämä olisi vielä enemmän, no … blogimainen. Semmoinen kompakti ja selkeä tai ei sitä oikein voi pukea sanoiksi mitä visioissaan näkee. Onhan tämä ihan futuristinen ja style, mutta kaipaisin jotain uutta taas kerran. Mutta toisaalta, haluaisin tehdä ennätyksen saman ulkoasun pitämisessä ja toisaalta ei riitä intoa uuden suunnittelemiseen vaikka jonkinlainen käsitys siinä olisikin. Ja toisaalta en halua tehdä laittomuuksia enkä toisaalta myöskään renredöidä demo C4D:llä, koska se on triali ja aika loppui. Ja toisaalta en osaa tehdä sivuja. Se on vähän kaksipiippuinen juttu. Eli päädyin lopputulokseen että layout saa häiritä minua. En rupea tekemään uutta vähään aikaan. Vapaatunti meneillään ja äijä vaan bloggaa. Vois tehdä jonkun arvostelunkin jos jaksaisi. Tai sitten vasta kotona.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä