Sään mahti

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Kuten äskettäisestä mikrobloggauksestanikin käy ilmi, rakastan sadetta! Varsinkin silloin kun on samalla pimeää, tai hämärää, kuten Rollemaassa. Viime yönä satoi melkein koko ajan ja aamulla vähän jyrisikin. Tänään luin lehdistä että luvassa on kovaa ukkosta koko maassa. Kahden jälkeen taivas pimenikin ja jyrähtelyn lisäksi salamoi. Ukkonen oli kuitenkin hyvän välimatkan päässä, enkä kokenut tarpeelliseksi edes sammuttaa sähkölaitteita.

Pisaroita

Sää oli kuitenkin mahtava! Nautin synkistä pilvistä ja sateesta täysillä. Otin sadepisaroista kuvia parvekkeelta ja fiilistelin. Harmikseni kyseessä oli vain nopeasti ohimenevä puuska. Harmikseni aurinko tuli hetken päästä pilaamaan fiilikset.

Nyt vain tuulee. Ilta-Lehden mukaan täällä tulee olemaan jopa vaarallinen tuuli ja Ilmatieteenlaitos ilmoittikin aiemmin 9-10 metriä sekunnissa. Siltä tuo kyllä näyttääkin…

Pidän ukkosesta sään synkkyyden ja etenkin tunnelman vuoksi. Kovemmasta jyrinästä ja salamoinnista en niinkään pidä siinä mielessä että laitteita joutuu sammuttelemaan. Salamoita on kuitenkin kiva katsella turvasta. Ukkosella ja sateella saa myös hienoja valokuvia. Lempisääni, ehdottomasti. Lisää sateita Jyväskylään!

Hyviä ukkosen ja sateen seuraamiseen sivustoja:

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä